Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Čudovit dvodnevni izlet v BUDIMPEŠTO in Blatno jezero z agencijo goHolidays - ODHODI iz LJ, CE, MB in MS

Čudovit dvodnevni izlet v BUDIMPEŠTO in Blatno jezero z agencijo goHolidays - ODHODI iz LJ, CE, MB in MS

36%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Odpravite se na izlet v Budimpešto, glavno mesto Madžarske, ki leži ob Donavi in je znano po živahnem nočnem življenju, veliki izbiri naravnih termalnih kopališč in čudoviti arhitekturi. Mesto je popolno za potep, saj je polno znamenitosti, kot so npr. kraljeva palača, parlament, galerije in muzeji. Budimpešta pa ponuja tudi ogromno priložnosti za nakupovanje!PROGRAM
Prvi dan
Zjutraj odhod avtobusa iz Slovenije. Vožnja po panonski ravnici proti madžarski prestolnici kamor prispemo v dopoldanskih urah. Avtobusni ogled lepotice ob Donavi, kjer si bomo ogledali veličastni Trg herojev, državno opero, parlament in cerkev Sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kosilo in/ali nakupe. amestitev v hotelu. V večernih urah možnost prave madžarske večerje (doplačilo) s čardašom in pesmijo, kjer bomo spoznali dobrote madžarske kuhinje in lepote madžarskih plesov.
Drugi dan
Po zajtrku bo možnost (doplačilo), da se zapeljemo z ladjico po Donavi in vidimo Budimpešto še iz druge perspektive. Oglede bomo nadaljevali na grajskem griču, kjer so postavljeni Narodna galerija, nacionalna knjižnica, ljubka ribiška utrdba in Matjaževa katedrala. Po tem se bomo odpeljali do Blatnega jezera, kjer si bomo ogledali tipično panonsko vasico Tihany. Sledi vožnja proti domu, kamor bomo predvidoma prispeli okrog polnoči.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.