Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel San Antonio 4*: Nepozaben sončni zahod v fantastični Deluxe sobi hotela ob plaži -48%

Hotel San Antonio 4*: Nepozaben sončni zahod v fantastični Deluxe sobi hotela ob plaži -48%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odkrijte lepote mesteca Podstrane in 8 km oddaljenega Splita, ter bližnjih morskih mest kot so Solin in Trogir, in si oddahnite v čudovitih Deluxe sobah Hotela San Antonio, ki zagotavljajo vrhunsko sprostitev in vabijo na razvajanje v...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v luksuzni dvoposteljni Deluxe sobi s pogledom na morje za 2 osebi,2x zajtrk za 2 osebi,1x večerja za 2 osebi,hidromasažna kad v sobi,neomejeno uporabo savne in bazena (bazen ni ogrevan),neomejeno uporabo fitnesa,buteljko vina.Brezplačen Wi-Fi.Brezplačno parkirno mesto.Ponudba velja za 2 osebi.Le 64.5 na osebo za 3-dnevni oddih v hotelu na plaži!Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 31.5.2015.Opis ponudbe
Oddih v novozgrajenem Hotelu San Antonio, le nekaj kilometrov stran od znamenite Splitske riviere, je najboljša izbira za vse vas, ki že nestrpno pričakujete poležavanje na sončku in plaži. Pobegnite v oazo miru in se prepustite sončnim žarkom, sprehodu ob morju, raziskovanju Splita, Solina ali Trogirja, wellnessu, odlični kulinariki ter sproščajoči kavici na terasi hotela ob nepozabnem pogledu na pomirjajoč modri Jadran.Hotel se nahaja na čudoviti prodnati laži, v oazi mediteranske narave in zavetju kristalno modrega Jadrana, in ponuja odlično mediteransko kulinariko, luksuzne Deluxe sobe ter pestro wellness in fitnes ponudbo. San Antonio je novozgrajen hotel s sodobno arhitekturo, ki se ponaša z fantastičnimi bivalnimi enotami s pogledom na morje, opremljenimi s klima napravo, hidromasažno kadjo, mini barom, satelitsko televizijo, brezplačnim brezžičnim internetom in trezorjem.Mestoidej paket sprostitve zagotavlja enkraten pobeg na Jadran in je za vas pripravil 3-dnevno razvajanje v odličnih Deluxe sobah z zajtrkom, eno večerjo, buteljko vina in uporabo SPA in fitness prostorov. Kot nalašč za prihajajoče toplejše dni…Plačajte le 25 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Čudovit pobeg v hotel na plaži in raziskovanje najlepših hrvaških mest, za 2 osebi, vas bo stal le 129 €, namesto 250 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 25 €, preostalih znesek pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku mario.cveljo@hotel-sanantonio.comPotrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Grljevačka 30, 21312 Podstrana, Hrvaška.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.5.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Preostali znesek 104 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Turistična taksa: 0.95 €/osebo/dan. Zavarovanje: 1.35 €/osebo/dan. Doplačilo za bivanje hišnih ljubljenčkov znaša: 30 €/dan.Doplačila za otroke: Otroci do 2. leta starosti bivajo brezplačno. Doplačilo bivanje otrok starejših od 2. leta znaša 25 €/dan. Doplačilo za otroško posteljico znaša 15 €/dan.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel San Antonio 4* Kontaktni podatki: mario.cveljo@hotel-sanantonio.com in +385 21 336 111 Lokacija ponudnika: Grljevačka 30, 21312 Podstrana, Hrvaška.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.