Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

REZULTAT GARANTIRAN PRED POLETJEM- Revolucionalna CelluHit pena za totalno RAZBIJANJE CELULITA + BREZPLAČNA poštnina

REZULTAT GARANTIRAN PRED POLETJEM- Revolucionalna CelluHit pena za totalno RAZBIJANJE CELULITA + BREZPLAČNA poštnina

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong> Revolucionarna CelluHit pena za totalno RAZBIJANJE CELULITA - testirana s strani neodvisnega inštituta
Skoraj vsaka ženska se v svojem življenju sooča s težavo imenovano celulit. Po podatkih iz različnih virov naj bi se več kot 90% žensk starejših od 20 let soočalo z določeno stopnjo celulita. Tudi športnice, vitke ženske in manekenke.
Skratka celulit je nadloga vseh žensk: mladih, starih, vitkih, običajnih in tistih močnejših. Seveda obstajajo rešitve za odpravo le tega, ki jih lahko preberete v nadaljevanju. 
Celulit najpogosteje prizadene stegna, zadnjico, meča in tudi roke ter trebuh. Kaj storiti? Ogovor je CelluHit!
Brutalna učinkovitost CelluHit pene z 4% vsebnostjo IS kompleksa pri odpravi celulita se je pokazala v klinični študiji pri kateri je sodelovalo 20 žensk. Povprečnozmanjšanje obsega stegen je bilo skoraj 4 cm po 6 tednih uporabe proti-celulitne pene.Učinek glajenja (do 50% manj jamic po 6 tednih) je vidno izboljšal videz kože in zmanjšal videz pomarančne kože (Vir 1):Kompleks IS™ kateri se nahaja v CelluHit peni je bil testiran za delovanje na: stopnjo celulitaobseg stegenhrapavost kožeelastičnost kožetrdnost kože​Posebno učinkovitost CelluHit izdelka pa omogoča tudi unikatno pokajoče delovanje IS kompleksa in ostalih sestavin ob nanosu izdelka. Njegovo delovanje ob nanosu boste takoj občutili.
To unikatno pokajoče delovanje dosega bistveno povečanje temperature v primerjavi z drugimi testiranimi proti-celulitnimi formulami. Pokajoča tehnologija povečuje učinkovitost aktivnih sestavin izdelka CelluHit v povrhnjici (epidermis) v prvih minutah po nanosu.
Testiranja je izvajal: Farcoderm, Neodvisni inštitut za testiranja. Citat ugotovitev inštituta ki je opravljal testiranja: 
»Opazili smo razlike med izdelkom z IS kompleksom in standardnim izdelkom namenjenem odpravi celulita. V bistvu je izdelek z IS kompleksom bolj učinkovit kot standardni izdelek na področju: 
- Omogoča večje zmanjšanje obsega stegen 
- Normalizaciji mikrocirkulacije«.
Izoflavoni spodbujajo razgradnjo maščob in povzročajo izgubo maščobnih oblog. Spirulina, kofein in karnitin so dodatne naravne sestavine z že dolgo znanimi shujševalnimi učinki. 
Ključne značilnosti CelluHit anticelulitne pene so:Je klinično preizkušena Vsebuje novo odkritje za odpravo celulita - učinkovit IS kompleksZateguje in gladi kožoOblikuje vaše teloPoseben pokajoč efekt(tehnologija)Do 50% manj jamic pomarančne kože Po 6 tednih uporabe do 4cm manj obsega Hitra absorbcija


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.