Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILLA TAMARA, Moravske Toplice, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom za 2 osebi, 1x večerja za 2 osebi

VILLA TAMARA, Moravske Toplice, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom za 2 osebi, 1x večerja za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V osrčju termalnega središča Moravskih Toplic, le nekaj minut oddaljeno od Term 3000, vas pričakujejo v Villa Tamara, v sodobno opremljenih sobah, 25m2. Zagotovite si sproščujoč oddih sredi čudovite narave!

Vse sobe so klimatizirane, z balkoni, z ločenimi wc - kopalnico, kabelsko televizijo ter brezplačnim dostopom do interneta. Preden se odpravite na kolesarjenje, sprehode, kopanje, golf ali na tenis igrišče, si lahko dan popestrite z bogato obloženim ruskim bifejem. V bližnji okolici v neokrnjeni naravi se nahajajo številna gostišča, kmečki turizem in tam, kjer vse diši po domačih prekmurskih specialitetah, le tam vas bodo prisrčno postregli z domačimi dobrotami in z dobro kapljico vina. 

Prekmurje je dežela prijaznih ljudi, termalnih vrelcev in štorkelj, ki nudi obisk številnih znamenitosti (Rotunda, Babičev mlin, jezera...) in omogoča številne oblike športnega udejstvovanja (golf, kolesarjenje, tenis, konjeništvo, košarka …). Najbolj prepoznavna specialiteta je gotovo prekmurska gibanica oz. gibanica, ki ji sledijo jedi iz sušenega, dimljenega mesa – ovojenu mesou, prekmurska šunka in prekajena rebra, slastne domače klobase, zaseka ter seveda bujta repa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.