Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL MACIÀ ALFAROS, Cordoba, Španija - 184 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL MACIÀ ALFAROS, Cordoba, Španija - 184 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Macià Alfaros je zaradi svoje lokacije in trajanja ponudbe odlična izbira za poletni oddih v Španiji!

Hotel Macià Alfaros se nahaja v zgodovinskem, komercialnem inadministrativnem centru mesta Córdobe, v bližini rimljanske trdnjave, kiomejujejo vilo La Axerquía. Gosti lahko v hotelu najdejo številne detajle,ki spominjajo na slavne umetniške manifestacije Al- Andalusa; elemente pokrites ploščicami in stebri ter arkade, ki spominjajo na poreklo tega mesta, ki je umeščenv centru pokrajine Andaluzije in zelo blizu Seville, Malage, Granade in Jaéna.

Hotel Macià Alfaros je tradicionalna andaluzijska stavba, ki nudi stilizirane insodobno urejene sobe z edinstvenim šarmom. Vse sobe razpolagajo s klimo,telefonom, brezplačnim internetom, TV-jem, mini barom in sefom.
Značilen šarm se vidi v celem hotelu ter vrestavraciji, kjer vam nudijo tipične jedi s tega področja ob bogatem izboruvin iz vinske kleti. Restavracija Los Alarifes lahko sprejme do 180 gostov, svoja vrata pa odpira tako hotelskim gostom kotostalim obiskovalcem in vabi, da poskusite odlične gastronomske specialitete. Široka okna v salonu obiskovalcem omogočajorazgled na mirno in prekrasno dvorišče; na dvorišču hotela se  se nahajabazen in številne umetniške manifestacije arabskega in romanskega stila. Vprijetni atmosferi lahko poskusite tradicionalne andaluzijske jedi in različnemednarodne specialitete.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.