Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Detox obliži za razstrupljanje telesa - 10 kos (69%)

Detox obliži za razstrupljanje telesa - 10 kos (69%)

69%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Detox obliži za razstrupljanje telesa

Razstrupite svoje telo na naraven način!

Zaradi hitrega in stresnega življenja, nezdravega načina življenja, hitre, nezdrave hrane ter onesnaženosti zraka se v naših telesih kopičijo strupi, ki so nevarni našemu zdravju. Telo se ne uspe tako hitro čistiti, nastane zakisanost telesa, posledično se slabše počutimo, pade nam imunski sistem, imamo probleme s koncentracijo, spanjem…

Kinoki detox obliži so namenjeni vsem ki imajo probleme z neugodnim vonjem stopal, prekomernim znojenjem stopal, kadilcem, ljudem z bolečimi in utrujenimi stopali, kožnimi problemi stopal... To so obliži za naravno razstrupljanje, čiščenje in poživitev in učinkujejo na refleksne točke s pomočjo skrbno izbranih naravnih sestavin. Delujejo na principu refleksologije, torej spodbujajo akupresurne točke na podplatih, ki vplivajo na dobro počutje in zdrav krvni obtok. Krepijo zdravo presnovo, spodbujajo hitrejše okrevanje po stresu in podpirajo povsem naravno razstrupljanje telesa.

Kinoki obliži so najprimernejši za uporabo med spanjem, takrat telo počiva. Obliže namestimo na oba stopala, kjer se kopiči največ strupov, saj telo pošilja strupe stran od srca in jih kopiči v spodnjem delu telesa. Kinoki obliži pomagajo pri izločanju strupov iz telesa. Kombinacija zelišč in različnih naravnih sestavin najprej nežno ogrejejo stopala, nato pa odprejo akupunkturne točke, da se strupi izločijo na obliž.

Očistite telo vseh odvečnih strupov na zdravju prijazen način s Kinoki detox obliži. Vaše počutje bo boljše, telo pa se bo lahko učinkovito borilo proti različnim boleznim.

Plačajte le 5,90 € namesto 18,90 € za Detox obliže za razstrupljanje telesa in se očistite vseh odvečnih strupov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.