Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Avto ionizator JO-6217 (56%)

Avto ionizator JO-6217 (56%)

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Avto ionizator

Atraktivni ionizator, ki izboljša kakovost zraka v vašem vozilu. Zrak napolni z negativnimi ioni. Očisti ga dima, prahu, cvetnega prahu, pomaga pri preprečevanju astme, senenega nahoda in alergij.

Nevtralizira neprijetne vonjave brez uporabe kemičnih snovi.

Posebnosti:
  • Očisti zrak (anion + ozon = naravni čistilec zraka);
  • Izboljša okolje in posledično zdravje (popolnoma ostrani formaldehide in vonj po benzinu v avtomobilih, v prostorih z novim pohištvom,…);
  • Izboljša imunski sistem;
  • Poveča volumen pljuč (globoko vdih + več kisika);
  • Pomaga pri izboljšanju alergijskega rinitisa, astme in nekaterih drugih težave z dihali (Eterična olja);
  • Odganja komarje, uničuje bakterije in očisti pršice;
  • Razgrajuje dim pasivnega kajenja in odpravi vonjave;
  • Izboljšuje čustvene težave in lajša stres;
  • Pospešuje presnovo celic, stimulira aktivnost celic in poveča sijaj kože.

Lastnosti:
  • Napajanje 12 V DC
  • Poraba približno 0.8 W
  • Koncentracija negativnih ionov 3800000 na cm3
  • Mere 22 x 88 mm
  • Teža 30g


Ionizacija:
Vpliv spremembe ionizacije na človeka je znan že od nekdaj. Najbolj jo opazimo s spremembo vremena ali s prihodom ciklona. Hiter porast pozitivnih ionov pred nevihto slabo vpliva na počutje ljudi, medtem ko izrazito povečanje negativnih ionov po nevihti osvežuje in stimulira. Ioni v naravi ves čas nastajajo, vendar pa tudi hitro izginjajo. Njihovo število je odvisno od meteoroloških in kozmičnih pogojev, od vlage in onesnaženosti zraka. Negativne ione proizvajajo kozmična in sončeva sevanja, radioaktivnost zemlje, dež, pršenje vode (slapovi) in ogenj.

Normalen stranski izdelek ionizacije v naravi je ozon. Ozon je plin, ki je nujno potreben, če želimo zrak zares očistiti. Je namreč naravni dezinfektor zraka. V zdravem in čistem zraku je vsebnost ozona 25%. Če odstranimo ozon, negativni ioni zrak sicer očistijo velikih trdih delcev kot je cvetni prah,razni plini, cigaretni dim, niso pa sposobni uničiti virusov in bakterij, saj je ozon tisti, ki jih naravno ˝pokuri˝. Ozon je nevaren samo takrat, kadar smo mu izpostavljeni več ur v velikih, preseženih koncentracijah. Primer iz življenja: poleti, ko je ozona v zraku več, se virusna obolenja (prehladi, gripa) skorajda ne pojavljajo.

V sodobnem svetu vse bolj opažamo » sindrom bolnih zgradb«. To so zgradbe iz železa in betona (Faradayeva kletka), v katerih pravzaprav ni negativnih ionov. Meritve so pokazale, da je na podeželju v zraku približno do 1800 neg. ionov v cm3 zraka, na ulici velemesta do 450 cm3, v zgradbah pa največ do 50 cm3 ionov. Posledica tako majhne vrednosti je hitra utrujenost, slaba delovna storilnost, glavoboli, alergije, slab imunski sistem... Raziskave kažejo, da je preko 25% vseh bolezni zaposlenih ljudi, posledica slabega zraka na delovnem mestu.

Negativni ioni so nujno potrebni za normalno delovanje človeškega telesa. Skrivnost je v dejstvu, da kisik, ki ga vdihavamo prodira skozi alveole pljuč v kri samo zaradi svojega negativnega naboja. V nasprotnem primeru nastane občutek dušenja – dihamo, vendar brez pravega učinka. Takšno stanje je najbolj očitno pred nevihto, ko je zrak prenasičen s pozitivnimi ioni. Raziskave kažejo, da en negativni ion s svojim nabojem omogoča učinkovito vezavo od 10 pa celo do 80 molekul ionov kisika, torej lahko z gotovostjo trdimo, da negativni ioni skrbijo za ravnovesje vseh pomembnejših bioloških procesov v človeškem organizmu, pospešujejo fizično učinkovitost mišic in hormonsko in intelektualno aktivnost. Negativni ioni niso samo nujno potrebni za življenje, oni dajejo življenje in življensko energijo vsem živim organizmom, bolnim in zdravim.

Plačajte le 8,80 € namesto 19,95 € in si zagotovite svoj ionizator, saj vam bo vaše telo hvaležno.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.