Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Wellness Essense Bled: Masaža in savnanje v NAJ wellnessu na Bledu -44%

Wellness Essense Bled: Masaža in savnanje v NAJ wellnessu na Bledu -44%

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ekskluzivna ponudba za pomladne dni: 50-minutna masaža in savnanje v najboljšem wellnessu na Bledu Wellness Essense Bled le 42 €, namesto 75 €! Pestra izbira masaž z različnimi olji in losjoi ter čudovite savne.



Kaj ponudba vključuje?
Vstop v savne 2 uri,masaža po izbiri 50 min,čaj, brezalkoholni napitki, voda, sveže in suho sadje, sveže pečen kruh iz kruhove savne in kompot,brisače.Na izbiro finska savna na drva, turška savna s pilingom, kruhova savna in zunanji masažni bazen. Na voljo tudi mlinsko kolo za kneipanje, aroma tuš v skodlah ter v počivalnem delu ležalniki in vodne postelje.Ponudba velja za koriščenje od ponedeljka do četrtka.NAJ wellness 2014 po izboru InYourPocket!Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.4.2015, od ponedeljka do četrtka.Opis ponudbe
Sprostite se v čudovitem rustikalnem ambientu Spa & Wellness Essense Bled, kjer se boste v hladnih novemberskih dneh dodobra ogreli in pripravili na prihajajočo zimo.
Savna s svojima fazama ogrevanja in ohlajevanja ugodno vpliva na kožo, dihanje, srce, krvni pritisk, ledvice, žleze ter živce in duševno stanje. Ogrevanja in ohlajevanja kožo čistijo, prenovijo, pospešijo obnavljanje celic, temeljito ovlažijo kožo ter spodbujajo in oživljajo prekrvavitev.
Izbirali boste lahko med finska, parna kopel in kruhova savna, ki vsaka na svoj način blagodejno vpliva na telo in duha.
Za popolno sprostitev in odklop od vsakdana si privoščite še 50 minutno masažo po izbiri. Ves čas pa vam bodo še na voljo čaj, brezalkoholni napitki ter sveže in suho sadje.
Plačajte le 9 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 50-minutna masaža in savnanje vas bo stalo le 42 €, namesto 75 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 9 €, preostalih 33 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Wellness Essense Bled: Cleopatrina nega telesa v Soft-Packu in razvajanje z masažo -48%Wellness Essense Bled: Seneni ritual ZA PARE masažo, savno in jacuzzijem -43%
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 04 57 67 450, 040 99 66 66, info@essense.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Cankarjeva 20/c, 4260 Bled.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.4.2015, od ponedeljka do četrtka.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 33 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Spa & Wellness Esssense Bled Kontaktni podatki: 04 57 67 450, 040 99 66 66, info@essense.si Lokacija ponudnika: Cankarjeva 20/c, 4260 Bled


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.