Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MEGA paket PREOBRAZBE (medicinska kavitacija-nekirurška liposukcija, svetovanje za izgubo kilogramov, razstrupljanje telesa, Pressoterapija, Powerplate) v Novi Gorici

MEGA paket PREOBRAZBE (medicinska kavitacija-nekirurška liposukcija, svetovanje za izgubo kilogramov, razstrupljanje telesa, Pressoterapija, Powerplate) v Novi Gorici

75%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Ste naveličani nenehnega boja proti odvečnim kilogramov?
Za vas imamo MEGA paket preobrazbe, ki vključuje medicinsko kavitacijo-nekirurško liposukcijo, svetovanje za izgubo kilogramov, razstrupljanje telesa, pressoterapijo in powerplate! Bodite samozavestni v svojem telesu in se rešite odvečnih kilogramov, ker jih ne potrebujte več!
Paket preobrazbe vključuje 6 kavitacij, 6 pressoterapije, 1 power plate in brezplačno svetovanje za izgubo kilogramov ter razstrupljanje po kitajski medicini v Salonu Spa&Beauty Tea v Novi Gorici.
Kavitacija s pomočjo napredne tehnologije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane. Napredna tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. V večini primerov se obseg obravnavanega predela zmanjša za 2 do 6 cm že po prvi terapiji.                                                                                                                
Presoterapija - limfna drenaža pa odpravlja zastoj nakopičenih tekočin in toksinov. Pospešena je prekrvavitev kožnega in vezivnega tkiva, s čimer se zmanjša videz pomarančne kože "celulit". Pravilna prehrana in povečana telesna aktivnost sta seveda dobrodošli in lahko precej prispevata k samemu vzdrževanju rezultata terapije. Z razstrupljanjem telesa boste očistili telo in znova vzpostavili pravi harmonični odnos. Pomembno je tudi, da pijete veliko vode (2,5 l vode) na dan. V Spa&Beauty centru pa vam bodo tudi svetovali kako na hiter in zdrav način izgubiti čim več kilogramov.
Pozabite na kilograme in bodite ponosni na svoje telo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.