Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Kovač 3*: Aktivni SPA oddih v naravi čudovite vasi Osilnica, do -62%

Hotel Kovač 3*: Aktivni SPA oddih v naravi čudovite vasi Osilnica, do -62%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Aktivni SPA oddih v naravi čudovite vasi Osilnica ob reki Kolpi. Pobegnite s svojo boljšo polovico ali družino v oazo miru, v kateri boste našli obilo zabave in sproščujočih trenutkov. 2-dnevni oddih z vključenim polpenzionom ter...



Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro 2 ali 3-dnevni oddih za 2 osebi: 2 DNI za 2 osebi -58%:1x nočitev za 2 osebi v hotelu ali hotelski depandansi,1x zajtrk za 2 osebi,1x večerja za 2 osebi,2 dni neomejena uporaba bazena, savne in masažne kadi.Le 62 €, namesto 149 € za 2 osebi.3 DNI za 2 osebi -62%:2x nočitev za 2 osebi v hotelu ali hotelski depandansi,2x zajtrk za 2 osebi,2x večerja za 2 osebi,3 dni neomejena uporaba bazena, savne in masažne kadi.Le 109 €, namesto 290 € za 2 osebi. Obe ponudbi vključujeta:Neomejena uporaba bazena, savne in masažne kadi,brezplačen dostop do Wi-Fi (brezžični internet)- deluje na recepciji, restavraciji, hotelski terasi,uporaba tenis igrišča,brezplačna izposoja palic za nordijsko hojo,brezplačen parkirni prostor pred hotelom.50% popust na ostale športne aktivnosti.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.5.2015.Opis ponudbe
Prebudite se v naravi lepe vasice Osilnica, pobegnite s svojo boljšo polovico ali družino v oazo miru, v kateri boste našli obilo zabave in sproščujočih trenutkov. Športni in SPA Hotel Kovač 3* je idealen za vse, ki si želijo oddiha v naravi, s številnimi možnosti aktivnega oddiha, saj vam ponujajo pestro ponudbo različnih aktivnosti v svojem adrenalinskem parku, prosti čas pa lahko preživite tudi ob kolesarjenju, pohodništvu, raftingu na Reki Kolpi, lokostrelstvom in nordijsko hojo.
Pomlad je odlična za oddih v naravi ter sproščanje v SPA-ju. Wellness center Hotela Kovač se nahaja le 30 metrov od hotela. V wellness centru so vam na voljo recepcija, garderobni prostori, svet savn (finska, turška, infrardeča, biozeliščna), masažni prostori, bazen (20 metrov dolžine, ogrevan ter jacuzzi) ter zunanje terase.
Sobe so kategorizirane s tremi zvezdicami, v vseh vam je na voljo TV, telefon, mini bar, kopalnica s tuš kabino, wc-jem in fenom.
V športnem centru imajo adrenalinski park, teniško igrišče, teambuilding poligon, lokostrelski poligon, paintball poligon, igrišče za odbojko, v neposredni bližini pa tudi igrišče za košarko in mali nogomet. V centru nudijo tudi druge športne programe programe za aktiven oddih: pohodništvo, gorsko kolesarjenje, športni ribolov, orientacijski teki in olimpijado Petra Klepca.
V okolici hotela je veliko sprehajalnih poti ter naravnih in kulturnih spomenikov, ki priporočamo, da si jih ogledate. Naši namigi za izlete: - Peš; izvir reke Kolpe, stena Šajbnik, izvir Belice, ogled Palčavešiše v Plešcih, ogled izvira Gerovčice, Mlina na vodno kolo, žage Venecijanke, ribogojnice in cerkve Sv.Egidija. - S kolesom; OB Kolpska kolesarska pot, Čabar, Mirtoviški potok, Kočevska reka, Draga ter veliko gozdnih poti. - Z avtom; Ogled Čabra z gradom, muzej lovstva in gozdarstva Brod na Kolpi, ogled naravnega parka Vražji prolaz, ogled pragozda Krokar, ogled Nacionalnega parka Risnjak. Plačajte le 12.4 € (2 dni) ali 21.8 € (3 dni) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 2-dnevni aktivni SPA oddih v Osilnici v Deželi Petra Klepca, za 2 osebi, vas bo stal le 62 €, namesto 149 € oz. le 109 €, namesto 290 € za 3-dnevni oddih. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na info@hotelkovac.com.Ponudba je odvisna od razpoložljivih kapacitet hotela, zato vam svetujemo, da željeni termin namestitve preverite pred nakupom kupona.Lokacija ponudnika: Sela 5, 1337 Osilnica, Slovenija.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.5.2015.Samopostrežni zajtrk je na voljo do 7. do 10. ure zjutraj, večerja od 18. do 20. ure, bazen od 10. do 20. Ure ter svet savn od 13. do 21. ure.Prihod v hotel (check-in) je možen od 1.00 dalje, odjava zadnji dan (check-out) pa do 11.00.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom: 49.6 € za 2 dni ter 87.2 € za 3 dni.Doplačila: Turistična taksa: 1,30€/osebo/dan. Kopalni plašč: 3,50 €/osebo, lahko pa jih prinesete s seboj. Hišni ljubljenčki: 6,50 €/dan. Otroci do 4,99. leta v sobi s starši bivajo brezplačno, otroški obrok 4,50 eur/otroka/obrok, za otroke od 5. do 11,99. leta je potrebno doplačilo 19,00€ za polpenzion/dan.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo. Potrdilo se šteje kot unovčeno, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal rezervacije vsaj 72 ur prej.Najboljša pot do Hotela Kovač: iz Ljubljanske smeri; Ljubljana-Velike Lašče-Ribnica-Dolenja vas-Gotenica-Kočevska reka(pozor zaviti desno za Borovec)- Osilnica iz Primorske smeri; avtocesta izhod Unec-Cerknica-Stari trg pri Ložu-Babno polje(meja s Hrvaško)-Prezid-Čabar-Zamost(meja)-OsilnicaO ponudniku:
Ponudnik: Hotel Kovač Kontaktni podatki: info@hotelkovac.com Lokacija ponudnika: Sela 5, 1337 Osilnica, Slovenija


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.