Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILA BISTRICA, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 84 EUR - 2x nočitev z zajtrkomza 2 osebi, 10% popust ob nakupu terminske smučarske vozovnice za smučišče Vogel

VILA BISTRICA, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 84 EUR - 2x nočitev z zajtrkomza 2 osebi, 10% popust ob nakupu terminske smučarske vozovnice za smučišče Vogel

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odkrijte vrednost in lepoto narave v izjemnem naravnem alpskem okolju, kjer sta poudarjena trajnostni značaj in zavedanje lepot narave in tradicije. Pomembne vrednote so stik z lokalnim okoljem, sprostitev, gibanje in dinamika - torej skrb za kakovost življenja, odprtost pogleda v naravo, ki deluje pomirjujoče in sproščujoče.

Ljubitelji narave boste tukaj našli pravi prostor zase, saj se vam ponuja kot primerno izhodišče za številne izlete in športne aktivnosti. Lahko si privoščite sproščujoči sprehod po bližnji okolici, nedaleč stran  prisluhnete mirnemu šumenju reke ali potoka ali svoj pogled umirite na okoliških s soncem obsijanih hribih.

V družinskem penzionu Vila Bistrica vas pričakujejo s 30  ležišči v skupno 14 dvoposteljnih sobah, osem sob pa ima tudi balkon. Vse sobe so opremljene s kopalnico, tuš wc, kabelsko televizijo, brezplačnim WIFI, nekaj sob ima tudi mini  bar ter sef. Večina sob ima možnost dodatnega ležišča za otroke ali odraslo osebo. Na voljo imajo tudi otroško posteljico. Primerno za družine ali individualen dopust, ter manjše skupine. Brezplačno vam je na voljo parkirišče. Prav tako garaža za motorje in kolesa ter shramba za smuči sta brezplačni.

Gostje Vile Bistrice lahko preživijo zanimive aktivne počitnice v vsakem letnem času, saj imajo odlične pogoje za  pohodništvo, nordijsko hojo, planinarjenje, kolesarjenje, tenis (le 200 metrov stran), rafting, kanjoning, kajaking, lov, ribolov, alpinizem, plezanje, ledno plezanje,  jezdenje, rolanje, odbojko, lokostrelstvo, tek na smučeh, smučanje,  dnevno in nočno sankanje in še in še.

Toplina, gostoljubje, nasmeh, pomoč in prijazen odnos osebja pa so vsekakor najpomembnejše vrline, ki bodo vaše bivanje spremenile v nepozabno doživetje!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.