Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DAN ŽENA V BIZOVAČKIH TOPLICAH, Bizovačke toplice, Bizovac, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

DAN ŽENA V BIZOVAČKIH TOPLICAH, Bizovačke toplice, Bizovac, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Megabon ponudba Bizovačkih toplic je prava izbira za vse ženske, ki si zaslužijo oddih od vsakdanjih skrbi, stresa v službi... Preživite Dan žena ob tridnevnem wellness sproščanju!

Vse dosedanje analize so pokazale, da je termo mineralna voda Bizovačkih toplic edina in najbolj topla jodna hiper-termalna voda v Evropi. Termalne vode take sestave so zelo redke v svetu. Po podatkih iz Hrvaške in svetovne literature, ne obstaja nobena druga voda na svetu, ki bi imela enake sestavine. V do sedaj opravljenih raziskavah, je bil vsaj en element različen in je spremenil lastnosti vode. Vode podobnih sestavin, ki spadajo v skupino slanih voda, lahko najdemo v državah bivšega SSSR, Italiji, na Poljskem, Češkem,v Nemčiji in Franciji. Voda iz Bizovačkih toplic je po sestavinah najbolj podobna vodi v Kolobrzegu, na Poljskem, razlika med njima je ta, da bizovačka voda vsebuje nekoliko več joda.

Znotraj hotela Termia je urejena restavracija s 550 in nacionalna restavracija s 125 mesti za sedenje, namenjenih za organizacijo porok, zabav in plesnih večerov, maturantskih zabav, poslovnih in družinskih kosil in ostalih programov. Bogato turistično ponudbo v Hotelu Termia spremljajo še raznovrstne storitve:  banka, trgovina s suvenirji, salon za nego telesa in masažo, frizerski salon,  prodajalna časopisov ter prodajalna športnih in modernih oblačil. Poleg že omenjenih storitev so obiskovalcem na voljo še: nočni bar, caffe bar, televizijska dvorana,  kapelica, fitness dvorana,  kegljišče ter konferenčne dvorane.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.