Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Romantično savnanje za dve osebi, Veržej, Slovenija - 35,00 EUR - Savnanje za 2 osebi (3 ure), Uporaba zunanjega masažnega bazena

Romantično savnanje za dve osebi, Veržej, Slovenija - 35,00 EUR - Savnanje za 2 osebi (3 ure), Uporaba zunanjega masažnega bazena

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če imate radi savno, vas bov neposredni bližini Sončne hiše na vrtu razveselil Wellness kotiček, vkaterem boste lahko poleg programov za dobro počutje uživali tudi v enkratnempanoramskem razgledu. Tako se boste lahko, denimo zvečer, sprostili ob masažiin se poslovili od še enega v vrsti nepozabnih in doživetij polnih dni.

V Sončnem wellnessu vam bodo priporočili »crkljanje« v finski in BIOzeliščni savni. Po savnanju si boste lahko odpočili ob prijetni glasbi inokusnem čaju ter sadju v prijetnem prostoru za sproščanje ali pa se predalikoristnim učinkom hidromasažnega bazena.
 Na vašoželjo vas bodo izkušeni maserji z nebeškimi vonjavami in dotikiaromaterapevtskih masaž popeljali do popolne sprostitve in ravnovesja.
Za dodatno nego vašega telesa v wellnessu so za vas izbrali vrhunsko kozmetikoiz Provanse L’occitane.

Gostom wellnessa je na razpolago garderoba v samem wellnessu, kjer se lahko preoblečejo in pustijo svoje osebne stvari. S seboj ne potrebujete ničesar, vse kar potrebujete, dobite v Sončni hiši.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.