Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Napolnite si baterije na DRUŽINSKEM ODDIHU v Termah Zreče! 2x nočitev za do 4 osebe v apartmaju Garni hotela Zvon + 4X CELODNEVNE KOPALNE KARTE (2 odrasli + 2 otroški) v Termah Zreče

Napolnite si baterije na DRUŽINSKEM ODDIHU v Termah Zreče! 2x nočitev za do 4 osebe v apartmaju Garni hotela Zvon + 4X CELODNEVNE KOPALNE KARTE (2 odrasli + 2 otroški) v Termah Zreče

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Narava, ki se je razcvetela, nas kar kliče k sebi. Polepšajte in poživite si kakšen vikend in si vzemite čas zase! Spakirajte udobno obutev in nekaj oblačil ter se podajte na nepozabno doživetje v Zreče!
Garni hotel Zvon, ki se nahaja v Zrečah in bližini rekreacijskega centra Rogla, vam ponuja odličen oddih v dvoje. 
Odpravite se v prelep objem zelenih hribov in se prepustite udobju in domačnosti, ki ga boste deležni v Garni hotelu Zvon!
Hotel leži na nadmorski višini 396 metrov v mestu Zreče in lahko sprejme do 56 gostov, ki lahko izbirajo med družinskimi apartmaji in med dvo- ali večposteljnimi sobami ter zaposluje kvalificirano in prijazno osebje, ki vam bo z veseljem svetovalo, kako preživeti prosti čas . 
Hotel ima v bližini Rekreacijski center Rogla, ki je oddaljen le 15 km in vam ponuja  prijetno klimo in številne pohodniške poti. Napotili vas bodo na Brinjevo goro, Stolpnik v Slovenskih Konjicah, Konjiško goro ali grad, do zreškega ribnika ali vinorodnih škalc, tudi na Mariborsko pohorje ne bodo pozabili. V ponudbi prejmete tudi 2 kopalni karte za razvajanje v bazenih in savnah zreških Termah, ki pa so v neposredni bližini hotela. 
Skratka, Hotel Zvon ponuja izkoriščanje prostega časa in rekreacijo za vse starosti, lahko pa posedite in poklepetate ob osvežilnem napitku kar na naši terasi, pobrskate po brezplačnem internetu, medtem ko se vaši najmlajši lahko zaposlijo v kotičku za otroke ali pa se napotite v kozmetični studio, ki se nahaja v hotelu. 
Ponudba, ki smo jo pripravili  za vse tiste, ki potrebujejo nekaj časa zase in si želijo morda polepšati vikend, zajema dve nočitvi za do 4 osebe  in 4 kopalne karte za celodnevno kopanje v Termah Zreče.
Garni hotel Zvon bo poskrbel za sprostitev, rekreacijo in nepozaben oddih v naravi. Prisrčno vabljeni na oddih, ki si ga zaslužite!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.