Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Silikonski vložek za STOPALA - za razbremenitev in oporo STOPALin LAŽJO HOJO + deluje MASAŽNO na vaše stopalo + v čevlju NE DRSI + poštnina je BREZPLAČNA

Silikonski vložek za STOPALA - za razbremenitev in oporo STOPALin LAŽJO HOJO + deluje MASAŽNO na vaše stopalo + v čevlju NE DRSI + poštnina je BREZPLAČNA

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nosite visoke pete, veliko ste na terenu in veliko stojite? Vse to vam povzroča neprijetno bolečino v podplatnem predelu, še posebej v predelu pete?
V lažji korak, brez bolečin, vam bodo pomagali posebni anatomsko oblikovani silikonski vložki!Anatomsko oblikovan vložek iz silikona ščiti, razbremenjuje stopalo in mu daje oporo. Posebno oblikovan – privzdignjen del za spodnji del podplata (prstni del), stranski zunanji del in petni del. Deluje masažno na vaše stopalo. Odličen pripomoček za vse dame, ki nosijo visoke pete in ostale, ki želijo udobnost v čevlju.  
Barva: prozorna.
Material: silikon.
Velikost: dolžina 21 cm.
Vzdrževaje: ročno pranje pod tekočo vodo in naravno sušenje.
Navodilo za uporabo: izdelek ima na spodnji strani zaščitno folijo, ki jo odstranimo. Vložek ima na spodnji strani lepljiv premaz, zato ga vstavimo navzdol s premazom v notranji del podplata na čevlju. Premaz preprečuje drsenje v čevlju.
Izjemno mehki in elastični, priporočljivi vsem, ki imajo bolečine v petah, metatarzalno stopalo, mortonov nevrom, mortonova metatarzalgija... Izjemno dobro se obnese tudi pri nošenju čevljev z visoko peto.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.