Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Maska Veneziana Ornament (50%)

Maska Veneziana Ornament (50%)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Maska Veneziana Ornament


Že veste kaj boste letos za pusta?

Skrijte svojo identiteto in se prelevite v karkoli in kogarkoli si želite s to čudovito in kvalitetno masko primerno tudi za najbolj ekstravagantne zabave.

Letošnja pustna sobota bo že 14. februarja in obeta se množica krasnih zabav. Prihajajo vesela pustna rajanja in zanimive pustne maske, ki jih bomo zasledili na vsakem koraku. Zakaj bi se za pusta zabavali le najmlajši? Zakaj ne bi pozornosti, s čudovito pustno masko, vzbujali tudi vi?

Pust pomeni prelom s starim - konec zime in začetek pomladi. Prav tako pa tudi potegne črto pod preteklim obdobjem in napove začetek novega. Pustni dan zato ni navaden dan, ampak dan norčij, zabav in maskiranja. Šemljenje je eden najstarejših ljudskih običajev. Ljudje so se šemili, da bi pregnali zimo in prebudili naravo – udeležite se pustne zabave tudi vi!

Našemite se s to izredno lepo oblikovano masko v stilu mask beneškega karnevala, ki bo elegantno skrila vaš obraz. Maska je prilagodljiva, saj jo zavežete s satenastimi trakovi. Izdelana je iz plastike, njena širina je približno 24 cm, višina pa 21 cm.

Naj se karneval začne!

Izpostavljeno

  • Skrijte svoj obraz s to čudovito pustno masko.
  • Elegantna maska v stilu beneškega karnevala.
  • Zaveže se s satenastimi trakovi.
  • Širina maske je 24 cm, višina pa 21 cm.
  • Maska je okrašena s kamenčki, ki izgledajo kot dragi kamni.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.