Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

30 % popust - Dve nočitvi v Apartmaju Vinska trta (do 7 oseb) in 1x celodnevno kopanje (5 oseb) v termah Paradiso.

30 % popust - Dve nočitvi v Apartmaju Vinska trta (do 7 oseb) in 1x celodnevno kopanje (5 oseb) v termah Paradiso.

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


span >Tridnevno bivanje v Apartmaju Vinska Trta vam omogoča, da se z družino umaknete na oddih in izletniški pobeg v vinorodno deželo Posavje - na gričevnato podeželje, obdano z vinogradi, zelenicami, gozdovi, majhnimi kraji in ljudmi, ki ljubijo naravo. Ponudba vsebuje tudi celodnevno kopanje v Termah Paradiso v Dobovi, kar pomeni, da je ponudba enostavno popolna.Apartma Vinska Trta se nahaja jugovzhodno od naselja Čatež ob Savi, na desnem bregu reke Save, nad gradom Mokrice. Na levi brežini Save se nahaja Terme Paradiso, hrvaška metropola Zagreb pa je zgolj 30 km proč. Bivalne površine skupaj z balkonom, v velikosti 73m2, sestavljajo spodaj dnevna soba in v njej kuhinja z jedilnim kotom, kopalnica in WC, prostor za garderobo ter zgoraj na galeriji spalnica.
Naj vas še obvestimo, da boste bivali v nizkoenergijskem lesenem objektu, imeli brezplačni parking, brezplačno dostopali do interneta (Wi-Fi) in gledali svoje najljubše oddaje prek TV ali SAT TV. V lokalnih gostilnah in restavracijah lahko z zagotovljenimi popusti za goste Apartmaja, uživate v bogati kulinarični ponudbi, kjer vsak gurman in sladokusec najde nekaj zase. Ker se k dobrim jedem prileže tudi dobra pijača, vam bodo ponudili širok izbor vin iz okoliških krajev kakor tudi osvežilne in druge pijače.Okolica apartmaja nudi mnogo priložnosti, ki vam lahko omogočijo preživeti mirne, poučne, zanimive, zabavne, rekreativne ali sproščujoče počitnice. Lastnik vam bo z veseljem svetoval vse možne aktivnosti, vi pa se boste odločili po svoji želji.
Vsekakor priporočamo ogled turistične kmetije Pri Martinovih (možnost jezdenja osličkov, konjev, možnost nakupa domačih kmetijskih izdelkov in pridelkov...), brezplačen obisk in degustacijo v zasebni sirarni »Sirarstvo Kranjec« in ogled mlina s tradicijo od 1899 l. »MLINARSTVO – Vugrin Jože«.V ponudbo je vključeno: 2x nočitev v apartmaju s 7 ležišči + otroška posteljica,posteljnina,brisače in odeje,Wi-Fi,uporaba zunanjega žara in terase,1x celodnevna vstopnica za 5 oseb za kopanje v Termah Paradiso v Dobovi (uporaba bazena se koristi katerikoli dan v tednu med 10.00 in 20.00 uro ter ob sredah do 22.00 ure)in pijača dobrodošlice.Izkoristite kupon, ki velja vse do 30.4.2015!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.