Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Shambala, dežela azijskih okusov: Azijsko razvajanje v dvoje -35%

Shambala, dežela azijskih okusov: Azijsko razvajanje v dvoje -35%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Shambala, dežela azijskih okusov, je za vas pripravila degustacijski meni za razvajanje v dvoje. 4-hodni meni za 2 osebi, z vključenim brancinom ˝Fonda˝ ali biftkom na žaru, tokrat le 49.5 €, namesto 75.6 €! Okusite pristne okuse...



Kaj ponudba vključuje?
4-hodni azijski meni za 2 osebi: ~ Tris svežih vietnamskih zavitkov ~ Japonska zelenjavna tempura ~ V limonski travi marinirani biftek na žaru z mladim grahom in taro krompirjem ALI File brancina “Fonda” na žaru z ingverjem, svežo papriko in pak choy-em* ~ Hruška kuhana v rdečem vinu z janeževo zvezdo, postrežena s sladoledom iz jogurta, tofuja in ingverjaPristni azijski okusi in ambient.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 15.2. do 31.3.2015.Opis ponudbe
Shambala je legendarna mistična dežela radosti, miru in razsvetljenstva, kjer prebivajo mojstri z najvišjo stopnjo duhovnega razvoja. Dežela tudi danes ostaja skrivnost, čeprav so jo že mnogi iskali daleč v tibetanskem gorovju… Če želite odkrivati odlično jugovzhodno azijsko kulinariko pa vam ni treba tako daleč, saj se pod imenom Shambala v Ljubljani predstavlja tudi znana restavracija - dežela azijskih okusov. Na jedilniku Shambale se boste srečali z jedmi iz različnih jugovzhodnih azijskih dežel, kot so Vietnam, Tajska in Japonska. Posebnost Shambalinih okusov je, da namenjajo prostor kulinaričnim priredbam, ki združujejo najboljše lokalne sestavine z eksotičnimi, kar pripelje do novih okusov. Presenetite torej s povabilom na romantično druženje ali poslovno kosilo in se prepustite skrivnostnim azijskim okusom. V paru boste lahko uživali v specialitetah, kot so sveži vietnamski zavitki z zeleno papajo in kislim mangom, rdečim tajskim karijem, mariniranim “Black Tiger” gamberi ter biftkom na žaru ali brancinom “Fonda” na žaru z ingverjem. Kulinarični mojstri si prizadevajo, da gostom ponudijo prvovrstno azijsko hrano iz svežih sestavin in zelišč v kombinaciji z izbranimi vini. Prepustite se torej okusom v estetsko dovršenem ambientu, ki vas bo v mislih popeljal v pomirjujoče doživetje tradicije vzhoda.
Plačajte le 6.5 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 4-hodni degustacijski meni za 2 osebi vas bo stal le 49.5 €, namesto 75.6 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 6.5 €, preostalih 43 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 031 843 833.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Križevniška 12, 1000 Ljubljana.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 15.2. do 31.3.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 43 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.* Pri glavnem hodu je možno naročiti 2 ribji ali 2 mesni jedi, kombinacija obeh ni mogoča.Odpiralni čas: pon.-sob. 12 h – 22:30 h, nedelje in prazniki zaprto.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Shambala Kontaktni podatki: 031 843 833 Lokacija ponudnika: Križevniška 12,1000 Ljubljana



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.