Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PALAČA BRACO, Vrsi, Nin, Hrvaška - 82 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

PALAČA BRACO, Vrsi, Nin, Hrvaška - 82 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Mesto Vrsi se nahaja na majnem polotoku na skrajno seevrnozahodnem delu severne Dalamcije, okoli 20 km oddaljenosti od Zadra. Čudovita obala, dolga več kot 30 km, je glavni adut tega kraja, številni zalivi in plaže pa so popolne za družine z otroki. Arheološki ostanki so zanimive znamenitosti mesta, kakor tudi cerkve, ki so del kulturne dediščine. V bližini starega mestnega jedra ob morju pa se nahajata naselji Mulo in Zukve. 

Prenočišče Palača Braco se nahaja ob obali mirnega Ninskega zaliva v mestecu Vrsi – Mulo, nedaleč stran od Zadra. Ponaša se s svojo bližino morju, s plažami, sprehajališčem, prijaznim osebjem ter lepo opremljenimi sobami. V sklopu objekta se nahaja tudi Pivnica Braco, ki poleg kakovostnega piva po ugodni ceni, nudi tudi odlično hrano. Palača Braco razpolaga z dvoposteljnimi i triposteljnimi sobami. V vsaki sobi se nahaja omara za tri osebe, nočne omarice ter francoski balkon s pogledom na morje. 

Bližina Zadra in Nina je vsekakor prednost, kjer se v spomladanskih in poletnih mesecih odvijajo številne kulturne manifestacije in dogodki. Ravno tako pa lahko uživate tudi v naravnih lepotah, narodnih parkih in številnih otokih, po katerij je to področje znano. Idej za enodnevne izlete in avanture vam zagotovo ne bo zmanjkalo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.