Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LJUBLJANA: 59% popusta na 50 minut klasične masaže v kombinaciji s tajsko masažo za 1 osebo. Postavite svoje telo spet v zavnosvesje in poskrbite za sprostitev. Odlična ideja za Valentinovo!! Masaže GeaVitalis

LJUBLJANA: 59% popusta na 50 minut klasične masaže v kombinaciji s tajsko masažo za 1 osebo. Postavite svoje telo spet v zavnosvesje in poskrbite za sprostitev. Odlična ideja za Valentinovo!! Masaže GeaVitalis

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Klasična masaža v kombinaciji s tajsko masažo

Masaže GeaVitalis



Vsak izmed nas kdaj doživi stresno obdobje, situacije, ki nas izčrpajo in tako ostanemo brez energije tudi za vsakdanja opravila. Nemalokrat nam takšno psihično stanje že načenja zdravje.

Za vas bodo v Masažnem studiu GeaVitalis že v mestu poskrbel profesionalni maser, ki je po izobrazbi fizioterapevt. Dodatno znanje je pridobival pri tajskih menihih ter v šaolinski šoli kung-fuja tako na Dunaju kot v Aziji. Ukvarja se z jogo in meditacijo in je dober poznavalec tradicionalnih vzhodnjaških metod zdravljenja. Vso njegovo znanje boste začutile na svojem telesu kot idealno kombinacijo za sprostitev in zdravljenje. Ima veliko izkušenj s svetovanjem in tako boste zagotovo deležne masaže, ki bo najbolj primerna za odpravljanje vaših težav.

Na vaše počutje bo vplival tudi prijeten ambient z azijskim pridihom, v katerem bodo maserjevi spretni prsti stimulirali energijske linije vašega telesa in ga napolnili z energijo. Maser bo poskrbel tudi za vašo prekrvavitev, živčevje, sprostil napetost v mišicah in razgibal sklepe. S strokovno izvedeno masažno tehniko bo umiril vaš um in poleg tega izboljšal videz kože, ki bo po masaži postala bolj mehka, prožna in pomlajena.

Polne energije in s splošnim boljšim počutjem boste lahko brez težav premagovali ovire na poti do vaših ciljev. Pred vami je zdravo in bolj kvalitetno življenje - vse kar vas loči od njega, je nekaj klikov.

Plačajte le 16,40 € namesto 40,00 € za 50 minut klasične masaže s kombinacijo tajske masaže in sprostite svoje telo ter vzpostavite telesno in duševno ravnovesje. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.