Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

83% popusta - 4-mesečna karta - lipolaser in presoterapija (oseb: 1) v vrednosti 1162€, le za 198€

83% popusta - 4-mesečna karta - lipolaser in presoterapija (oseb: 1) v vrednosti 1162€, le za 198€

97%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

4-mesečna karta za lipolaser in presoterapijo
Do 15 obiskov, 50 minut na dan, 1x na teden
Kupon je unovčljiv od 2. 2. 2015 do 30. 5....


Ko se vam zdi, da se z dieto ne napredujete, ko se vam zdi, da kavitacija ali radiofrekvenca trajata predolgo, ve pa bi rade čimprej zmanjšale obseg določenega predela zanesljivo, učinkovito in po naravni poti. Seveda smo našli rešitev za vas - to je novost v Sloveniji – lipo laser!  

Lipolaser v kozmetičnem Studiu Lotos je najnovejša metoda za oblikovanje in zmanjševanje obsega telesa na predelih vratu, nadlahti, bokov, trebuha, zadnjice in stegen. Znanstvene študije in vsi mikroskopski rezultati kažejo, da je normalno maščobno tkivo brez izpostavljenosti lipo laserju videti kot skupek nodusov v obliki grozdnih jagod. Po 4 minutah tretmaja z lipo lasersko svetlobo se je iz istih maščobnih celic sprostilo 80% maščobe, medtem ko je po 6 minutah ta delež znašal kar 99%.

V kozmetičnem Studiu Lotos uspešno uporabljamo strojno limfno drenažo (presoterapijo) pri različnih anticelulitnih in razstrupljevalnih tretmajih, tretmajih za hujšanje in preoblikovanje postave, za zmanjšanje obsega telesne teže ipd. kjer se s pomočjo aktivacije limfnega sistema uspešno prične postopek čiščenja oz. razstrupljanja telesa. Limfna drenaža v Studiu Lotos je nepogrešljiva pri omenjenih tretmajih, kjer je potrebno intenzivno izločanje toksinov, maščob in drugih odpadnih snovi iz telesa. Presoterapija odstranjuje toksine iz telesa, blagodejno vpliva na celotni organizem in pospešuje krvni obtok. Pomaga ljudem, ki imajo težave z ožiljem, otekanjem in občutkom težkih nog in se priporoča vsem, ki veliko sedijo ali stojijo.

Rezultati so odvisni od posameznika. Če upoštevate vsa navodila, ki vam jih damo na posvetu, lahko izgubite precej centimetrov obsega. Izredno pomembno pa je, da so vaša pričakovanja realna, saj je rezultat odvisen od več dejavnikov (fizično stanje, fizična aktivnost sicer, prehrana, morebitne težave s hormoni). Če se je z leti nabralo veliko oblog, če ne pazite pri prehrani ali niste fizično aktivni, se bodo rezultati pokazali kasneje ali pa v manjšem obsegu.

Terapija je sicer zelo prijetna in sproščujoča, marsikdo med tretmajem tudi zadrema. Po tretmaju imate več energije in tudi motivacije, da še sami naredite kaj za svoje boljše počutje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.