Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Fontana 3*: Dan žena v Istri – romantičen mini oddih -50%

Hotel Fontana 3*: Dan žena v Istri – romantičen mini oddih -50%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ob dnevu žena odpeljite svojo damo na sladek pobeg v Buzet in preživite nepozaben vikend oddih v 'hrvaški Toskani'. 2-dnevni mini oddih z vključeno romantično večerjo, za 2 osebi, le 77 € namesto 154 €!



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev in zajtrk v romantični dvoposteljni sobi za 2 osebi,1x romantična večerja (8.3.2015) za 2 osebi.Pijača dobrodošlice – dame izbirajo!Košarica ljubezenskega sadja v sobi,1 x wellness voucher 50 kn (cca 7 €) za spa tretmaje,brezplačno parkirno mesto,brezplačen Wi-Fi,Popusti: Otroci do 2 let BREZPLAČNO!*Le 38,5 € na osebo za 2-dnevni oddih z vključenim polpenzionom!Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja izključno 7.3.- 8.3.2015.Opis ponudbe
Hotel Fontana razpolaga s 54 sobami in 3 suitami. Udobne sobe in suite, prenovljene v modernem slogu, so opremljene s SAT TV, telefonom, mini barom, klimo ter brezplačnim WI-FI internetom.
Ko prvi jutranji žarki zjutraj posijejo v vašo sobo, se boste že počutili spočiti in polni energije. Od pogleda, ki vas bo pričakal na balkonu hotela Fontana 3*, vam bo preprosto zastal dih: čudovit griček starega mesta Buzet, ki vabi na potepanje. V hotelu Fontana je najlepše začeti dan s skodelico kave na 1 od dveh prekrasnih teras, ki gledajo na ulico ali staro mesto.
Po okusnem zajtrku se podajte na iskanje istrskega zaklada - belih ali črnih tartufov. Vsekakor priporočamo, da se odpravite na izlet s kolesi (1-dnevni najem je vključen v ceno paketa). Raziščite srednjeveška mesteca Hum – najmanjše mesto na svetu, Buzet, Roše in Motovun, ali se odpravite na degustacijo tartufov in istrskih vin.
Sprostite se v čudoviti naravi v okolici Buzeta, vdahnite svež zrak in se napolnite z energijo na eni izmed številnih sprehajalnih poti – ’’Stezi 7 slapov’’ vzdolž reke Mirne ali se poizkusite v plezanju. Možnosti so številne – za vsakega nekaj. Pestro ponudbo vam lahko predstavijo tudi na recepciji hotela.
Prepustite se pozitivnim učinkom in lepotam Istre in preverite, zakaj ti prekrasni kraji slovijo kot ’hrvaška Toskana’.
Plačajte le 16 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Dan žena v Istri – romantičen mini oddih, za 2 osebi, vas bo stal le 77 €, namesto 154 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 16 €, preostalih 61 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Hotel Fontana 3*: Degustacijski menu s tartufi -50%
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na info@hotelfontanabuzet ali 00385 52 662 615.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Trg Fontana 1, 52420 Buzet, Hrvaška.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja 7.3.- 8.3.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Preostali znesek 61 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: turistična taksa.Doplačilo: za kosilo 11 €/osebo/dan, za dodatno ležišče 20 €/dan, za otroško posteljico 10 €/dan.Hišni ljubljenčki so dovoljeni ob doplačilu 10 €/dan.*Popusti: otroci do 2. leta v postelji s starši brezplačno, otroci 3-12 let 10 € pri koriščenju dodatnega ležišča.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Fontana Buzet 3* Kontaktni podatki: info@hotelfontanabuzet ali 00385 52 662 615 Lokacija ponudnika: Trg Fontana 1, 52420 Buzet, Hrvaška


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.