Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

AUTHENTIC LUXURY IN PALACE SPA, Split, Hrvaška - 187 EUR - 2x nočitev v Deluxe double ali Twin sobi anex zgrade Palace Spa za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

AUTHENTIC LUXURY IN PALACE SPA, Split, Hrvaška - 187 EUR - 2x nočitev v Deluxe double ali Twin sobi anex zgrade Palace Spa za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si že od nekdaj želite obiskati Split in se sprehoditi postarem mestnem jedru in ozkih uličicah, po katerih korakajo prebivalci tegačudovitega mesta že več kot 1700 let? Obiščite mesto, kjer je Dioklecijan dalzgraditi svojo poletno rezidenco – najlepšo antično palačo na svetu!

Doživite Split in vso njegovo lepoto med bivanjem v PalaceSpa, kjer se boste poleti hladili, pozimi pa ogreli. Palace Spa, aneks stavba,vam ponuja krasno kombinacijo mediteranskega ugodja in izvrstne opremljenostiza vaše popolno udobje. Gosti so navdušeni nad spa kotičkom z masažno kadjo insvetlobno terapijo, ki se nahaja v vsaki sobi. Palace Spa so dizajnirane zapopolno sproščanje in udobje.  Aneksstavba Palace Spa je od hotela Authentic Luxury oddaljena le 100 m, kjerse nahaja recepcija in kjer je zajtrk postrežen.

Odpravite se na raziskovanje skritih ulic, raznih znamenitosti ter se prepustite uživanju v naravnih lepotah mesta in okolice. Vsem znana Dioklecijanova palača je samo začetek zanimivih atrakcij, ki jih ponuja Split. V svoje raziskovanje vključite tudi Dioklecijanove kleti, katedralo sv. Duje, Srebrna ter Zlata vrata, Sfingo na Peristilu, Marjan in splitsko sprehajališče. Split je resnično eno izmed tistih mest, v katero se zagotovo vrnete, enkrat ko ga obiščete.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.