Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GALA EXCELSIOR HOTEL, Mariánské Lázně, Češka - 436 EUR - 4x nočitev s polpenzionom v razkošnih sobah za 2 osebi, Zdravniški pregled ob prihodu

GALA EXCELSIOR HOTEL, Mariánské Lázně, Češka - 436 EUR - 4x nočitev s polpenzionom v razkošnih sobah za 2 osebi, Zdravniški pregled ob prihodu

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Turistom in gostom, ki obiščejo Mariánské Lázně in tu iščejo sprostitev, hotel Excelsior ponuja prijetno okolje in atmosfero, polno miru in spokojnosti. Gostje zdravilišča ob sprehodih pogosto uporabijo številne klopi in ostala mesta, kjer lahko sedijo, da lahko opazujejo vrvež ter impresivne igre vode Pojočega vodnjaka. Med poletnimi meseci je Pojoči vodnjak zelo priljubljena atrakcija zdraviliške promenade. Igra vodnih kapljic v harmoniji z zvoki ustvarja čudovito vodno gledališče, ki ga gostje med bivanjem radi opazujejo znova in znova.

Življenje sodobnega človeka je pogosto povezano z naglico in je polno vsakodnevnih težav, ki jih je treba reševati. Zato je treba telesu in umu občasno dovoliti, da si odpočije. Prijetno okolje hotela bo prispevalo k boljšemu počutju in bo pozitivno vplivalo na terapevtske in sprostitvene procese vašega organizma.

V vsaki sobi je ločena moderna in prostorna kopalnica s tušem ali kadjo ter straniščem. Sobe so opremljene s stilnim pohištvom, so zelo udobne ter prijetne, prav tako pa imajo tudi direktno telefonsko linijo, TV set z 20 satelitskimi programi ter mini bar z osvežilnimi napitki. V mirnem okolju mesta Mariánské Lázně, v bližini zdraviliškega kompleksa, boste v našem hotelu našli udobno nastanitev ter profesionalne usluge vrhunske evropske kakovosti. Notranjost Hotela Excelsior vas bo popeljala v začetek prejšnjega stoletja, tj. v stilsko obdobje prve češke republike, v sobah, preddverju ter restavraciji, vse v novem in udobnem okolju. Z našo namestitvijo si prizadevajo zadostiti tudi najbolj zahtevnim gostom. Poleg nastanitve hotel svojim gostom nudi tudi vrsto terapevtskih in wellness storitev – sprostitvene postopke + hidroterapijo, savno in solarij, kot tudi ponudbo Restavracije »1900« ali atraktivnega okolja Churchill Puba – z možnostjo uporabe zunanje terase v poletnih mesecih.

Primerna velikost notranjih prostorov v hotelu bo zagotovo ugajala gostom s svojim udobnim, domačim okoljem. V hotelu ni velikih dvoran – namesto tega lahko uživate v prijetnih kotičkih, kot je Lobby Bar, ki v pritličju vabi goste k prijetnemu sedenju na vhodu v hotel. Na prvem nadstropju lahko najdete celoten balneo center s storitvami za zdraviliške goste, tako da ni potrebe po hoji v druge stavbe. Ni potrebe, da bi sezuli copate, da lahko uživate v terapevtskih terapijah ali masažah, in zagotovo se ne boste izgubili v labirintu hodnikov.

Blizu Mariánské Lázně obstaja veliko zgodovinskih ter arhitekturnih znamenitosti (kot je samostan v Teplí z velikim parkom z vodnimi površinami, grad Bečov, grad Loket, kot tudi skupek 11 zgradb, imenovanih »Špalíček« v mestu Cheb, ali edinstveni naravni rezervat Soos blizu Františkovy Lázně, ki je naravno močvirje z blatnimi vulkani). Mariánské Lázně je obdana s krajinskim parkom Slavkov gozd s številnimi naravnimi znamenitostmi (kot je Kladská – Kladskó barje).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.