Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILLA NINA, Fažana, Pula, Hrvaška - 72 EUR - 3x nočitev v apartmaju s pogledom na morje za do 4 osebe, Pijača dobrodošlice

VILLA NINA, Fažana, Pula, Hrvaška - 72 EUR - 3x nočitev v apartmaju s pogledom na morje za do 4 osebe, Pijača dobrodošlice

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v VilloNina – mesto vašega popolnega oddiha! Sodobno opremljena villa se nahaja vslikovitem mestecu Fažana, nedaleč od Pule. Popolna izbira za družinskepočitnice nudi vso udobje sodobnih namestitvenih kapacitet.

Villa Nina 3* je bila odprta leta 2013. Nahaja se v Istri,je sodobno opremljena, kompletno klimatizirana in omogoča prijetno nastanitevtekom celega leta. Villa razpolaga z 8 udobnimi sobami. Večina apartmajev imabalkon s pogledom na morje, klimatizirano dnevno sobo, SAT TV-jem, majhnokuhinjo, spalnico in kopalnico. Na voljo vam je tudi brezplačen dostop dobrezžičnega interneta. V bližini ville se nahaja tudi nogometni stadion, ki jeprimeren za treninge, medtem ko sta 150 m stran tudi košarkarsko in rokometnoigrišče.

Fažana je leta 2001 postala občina in takrat se je začelodelo na izboljšavi turistične ponudbe. Danes Fažana ponuja raznoliko turističnoponudbo. Njena bližina Puli zagotavlja obiskovalcem dneve izpolnjene z raznimikulturnimi in športnimi aktivnostmi. Staro mestno jedro je zagotovo najlepšidel mesta, Med pohajkovanjem po Puli boste naleteli na številne spomenikerimske kulture, ki bodo vaš ogled mesta naredili še bolj zanimiv!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.