Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MARIBOR: 50% popusta na Valentinov ples v petek, 13.02.2015 z romantično večerjo s tremi hodi ob živi glasbi za 2 osebi; Bowling Center Strike

MARIBOR: 50% popusta na Valentinov ples v petek, 13.02.2015 z romantično večerjo s tremi hodi ob živi glasbi za 2 osebi; Bowling Center Strike

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bowling Center Strike


Valentinov ples z romantično večerjo s tremi hodi

Presenetite svoje najdražje in jim privoščite enkraten romantičen večer ob večerji in živi glasbi za Valentinovo.

Predjed:
  • Peresniki s pesto omako

Na izbiro sta dve glavni jedi:
  • Mediteranske roladice (polnjene s šunko, mozarello in jajčevcem), krompirjevi krhlji in mešana solata
  • Pisano ribje nabodalo, riž z blitvo in mešana solata

Sladica:
  • Valentinov tiramisu

V Bowling Centru Srike se lahko sprostite, poklepetate s prijatelji, popijete osvežilno pijačo po napornem igranju bowlinga ter se zabavate in zaplešete vse do jutranjih ur. Gostom nudijo bogato ponudbo brezalkoholnih in alkoholnih pijač ter napitkov. V kavarni pa vam postrežejo z najboljšo kavo!

Prav tako nudijo možnost brezžične internet povezave, tako da lahko s svojim računalnikom vsak trenutek preverite novosti iz medmrežja.

Pridite v sodoben družbeno-sprostitveni center, kjer vam bomo postregli le z najboljšim iz njihove ponudbe, ki obsega še: mednarodno restavracijo, bowling, konferenčno sobo (lastno ozvočenje, projektor, brezžična internetna povezava, okrepčilo iz njihove restavracije), zabaviščni park z množico igral – MINI CENTER STLAJK.

Bowling je pravzaprav preprosta igra. Zakotališ kroglo po progi in z njo podreš keglje. Primeren je za vse generacije in je lahko kot ostali športi profesionalen in zapleten, rekreativen in sproščujoč ali pa zgolj zabava, ob različnih priložnostih.

Bowling center Strike vam ponuja 16 vrhunsko opremljenih bowling stez. Vsaka steza je računalniško vodena in igra se spremlja na za to urejenem LCD-ju nad bowling stezo.

Plačajte le 25,00 € namesto 50,00 € in se zabavajte s svojo boljšo polovico ob odlični odlični večerji in plesu ob živi glasbi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.