Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Poskrbite za videz svoje kože, Ljubljana, Slovenija - 29,90 EUR - Paket oblikovanja telesa (45-60), Nanos anticelulitnega gela z naravnim kofeinom: Gel Caffeine+

Poskrbite za videz svoje kože, Ljubljana, Slovenija - 29,90 EUR - Paket oblikovanja telesa (45-60), Nanos anticelulitnega gela z naravnim kofeinom: Gel Caffeine+

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dokazano je,da so moten pretok krvi in limfe glavni vzrok za neželene spremembe kože inpodkožja. Odpadne snovi, ki nastanejo v procesu metabolizma, se zaradi motenj vobtoku kopičijo v podkožju. Vezivno tkivo se prekomerno razbohoti, posledica paje celulit.

Metoda vakumaznatno izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pretok naravnih hranilnihsnovi, kisika, oligoelementov in lastnih encimov. Z vakumom se doseže, davezivno tkivo postane zopet elastično, značilne vdolbine in izboklinepomarančne kože izginejo. Koža je ponovno gladka, čvrsta in napeta.

Vakumskoterapijo se priporoča za:

  • odpravo fibroznega in edematoznega celulita,
  • zmanjšanje obraznih gub, strij, brazgotin,
  • preoblikovanje telesa.

Terapijo zaktivnim kisikom se izvaja kot vdihovanje negativnih kisikovih ionov s pomočjonaprave Iono care. Metoda temelji na načelih kvante fizike. Ljudje smo ponaravi »električno pozitivno nabiti«, skozi vdihavanjem kisika pa pridobimo»negativno nabitost«. Naši organi  z leti potrebujejo več energijo, kot sojo naša pljuča zmožna priskrbeti, zadrževanje v zaprtih prostorih s premalokisika pa povzročajo utrujeno, degradacijo, ki se v večini primerov najprejodraža na koži.

Kisik, ki gavdihavamo pospeši celično delitev, sintezo kolagena, krepi vezno tkivo ternevtralizira kislost telesa. Pozitivni učinki terapije s kisikovimi ioni so:
  • izboljšanje strukture kože,
  • izboljšanje splošnega počutja,
  • okrepitev imunskega sistema,
  • zmanjšanje utrujenosti, glavobolov…


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.