Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Odpravite težave s kiropraktiko, Ljubljana, Slovenija - 29,00 EUR - Kiropraktika, Kupon je unovčljiv do 30. 6. 2015

Odpravite težave s kiropraktiko, Ljubljana, Slovenija - 29,00 EUR - Kiropraktika, Kupon je unovčljiv do 30. 6. 2015

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bolezni lokomotornega sistema so ena izmed zelo pogostih težav. Vzroki so lahko zelo različni. Že zaradi prisilne drže lahko pride do premika ali spremembe na hrbtenici. Vsi položaji, ki ne ustrezajo naravnemu položaju telesa, lahko povzročijo mikro travme. Makro travme pa so lahko posledica nesreč, degenerativnih sprememb, nerodnega ali prehitrega giba ali udarca.

Zaradi dolgotrajnega problema v hrbtenici se zablokirajo živci, ki povezujejo hrbtenico z organom, ki zato nima povezave s centralnim živčnim sistemom in zboli. Pogosto se nam to zgodi s srcem. Infarkt je problem prvega ali drugega prsnega vretenca, vzroki pa so lahko različni. Tudi posledice napačnega življenja so najprej opazne na vratnih vretencih, križu in ledvenih vretencih. Travme ali blokade na hrbtenici so tako vzrok neštetim težavam.

S pomočjo manualnih tehnik, kamor spada tudi kiropraktika, se zelo uspešno rešujejo težave, ki nastanejo zaradi večjih ali manjših travm oz. premikov na hrbtenici. S kiropraktiko se omogoči ponovna povezava živčevja tako z posameznimi organi, kot tudi mišicami, s katerimi so povezana posamezna vretenca v hrbtenici. Je nenasilna tehnika, katera se izvaja ročno ter na način in močjo, glede na telesno strukturo vsakega posameznika. Uspešnost terapije s kiropraktiko je v prvi vrsti odvisna od psiho fizičnega stanja posameznika, od njegove pripravljenosti upoštevanja navodil, kasneje pa od izvajanja in vzdrževanja pravilne fizične aktivnosti, kot tudi spremembe načina življenja, če je to potrebno. Zelo priporočljiva je kontrola stanja hrbtenice vsaj enkrat letno, saj se s tem izognemo večji škodi na posameznih organih in mišica, zastaranju oz. tudi degenerativnim spremembam na sami hrbtenici.

Terapija je primerna za vse, ki čutijo napetost, ali pa imajo že resnejše težave z vratnim, križnim ali ledvenim delom hrbtenice, kakor tudi s sklepi ramenskega obroča ali kolki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.