Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Da vas ne bo več zeblo je tu za vas KAPA iz ALPAKA VOLNE

Da vas ne bo več zeblo je tu za vas KAPA iz ALPAKA VOLNE

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Alpaka je udomačena vrsta južnoameriške kamele. Skozi celo leto se pasejo v andskem visokogorju na nadmorskih višinah med 3500 in 5000 m na območjih Čila, Bolivije, Ekvadorja in Peruja. Prilagojena je na temperaturne razlike do 30 °C med dnevom in nočjo, saj ima volna visoko stopnjo toplotne izolacije. Zato je značilno, da nas grejejo v hladnem vremenu in hladi v toplem vremenu.
Njihova volna prihaja v mnogo barvnih odtenkih, kar je predvsem zaželeno iz vidika pestrosti barv, za oblačila, ki ne rabijo biti barvana. V Peruju ločijo med 52 različnimi barvnimi odtenki alpakine volne, medtem ko je v drugih državah registriranih med 12 in 22 različnih barv. O volni alpak govorijo, kot o močnejši od moherja, bolj fini od kašmirja in bolj topli, lažji ter zračnejši od ovčje volne. Volna je izredno fina. Ljudje jih že dolgo vzrejajo zaradi njihovih posebnih vlaken (sijoča in svilnato gladka), ki se uporabljajo za pletenje in tkanje različnih izdelkov. Alpaka volna ne vsebuje lanolina in je zato primerna tudi za ljudi z alergijami na volno. Dodatna prednost v primerjavi z drugimi vrstami volne je zlasti struktura vlaken, ki se ne kosmatijo. Je zelo mehka in na splošno velja za prestižno volno. Alpakina volna je poleg svoje visoke kvalitete in vzdržljivosti tudi skoraj neuničljiva. V zgodovini pa je veljala za luksuzno vlakno, samo v južni Ameriki je veljala že od nekdaj kot dragocenost in kot "volna bogov", saj so jo uporabljali predvsem vladarji Inkov. V bistvu je volna alpak, ena najkakovostnejših in najbolj cenjenih voln. Zaradi majhne teže in odličnih lastnosti zadrževanja toplote pa jo vse bolj uporabljajo tudi pri izdelavi športnih oblačil.
Doživite edinstven občutek ugodja, ki jih lahko dajo alpaka kape.
POMEMBNO:
Kapo si izberete v spletni trgovini Cesarjava oblačila: www.cesarjeva-oblacila.com. Večinoma so narejene iz vrhunskih voln podjetja Michell, ki je pionir in vodilno podjetje v obdelovanju alpaka volne po vsem svetu. Izbirate lahko med strojno ali ročno obdelanimi kapami.
Nega: Priporočamo ročno pranje v hladni vodi z blagim otroškim šamponom, ali z detergentom za volno. Po pranju oblačila stiskamo, da odstranimo odvečno vodo in jih položimo na ravno površino, da se osušijo. Pri pravilni negi bodo vaši izdelki dolgo ostali kot novi, alpakina volna se ne razvleče, niti se ne kosmiči.
IzpostavljenoKapa nas greje v hladnem vremenu in hladi v toplem vremenu.Se ne razvleče.Se ne kosmiči.Volna je izredno fina.Je zelo mehka.Velja za prestižno volno.Poleg visoke kvalitete in vzdržljivosti je tudi skoraj neuničljiva.Ne vsebuje lanolina.Ideja za darilo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.