Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ČEBELJI GRADIČ, Rogašovci, Goričko, Slovenija - 80 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Darilce: ekološka košarica (med, marmelada, sok)

ČEBELJI GRADIČ, Rogašovci, Goričko, Slovenija - 80 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Darilce: ekološka košarica (med, marmelada, sok)

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čebelji gradič - pod tem imenom se skriva ekološka turistična kmetija, ki stoji v čudoviti naravi krajinskega parka Goričko, odmaknjena od vrveža vsakdanjega sveta. Za vse tiste, ki si želite počitka v neokrnjeni naravi, stran od prenatrpanih turističnih središč, Vas vabimo, da preživite nekaj dni v naših sodobno opremljenih apartmajih s štirimi zvezdicami. 


Doživite vsakdanja na pristni kmetiji v osrčju Krajinskega parka Goričko. Pri nas boste lahko spremljali delo na kmetiji, če želite lahko tudi pomagate; otroci bodo spoznali kokoši, zajce, ovčki Majo in Kasandro, ter seveda ponija Poldija. Vsak večer, če je to le možno, bodo otroci lahko tudi jahali.Za naše malo mlajše goste imamo pripravljeni dve igrali sobi z namiznim tenisom, hokejem, nogometom, pikado... ter otroško igrišče s toboganom, peskovnikom, gugalnicama ter plezali.  Lahko se igra tudi košarka, badminton, nogomet …, kljub temu pa se otroci najraje igrajo z našimi zajčki.

Bivali boste v apartmajih, kjer vam bo na razpolago dobro opremljena kuhinja, dnevni prostor, dve ločeni spalnici, ločeni wc in tuš, ter balkon z mizo in stoli. Dodatne storitve kot so brezplačen wi-fi, SAT TV, posteljnina in brisače ter jutranja dostava žemljic so vključene v ceno.

Lega apartmajev omogoča številne izlete, tudi v sosednjo Avstrijo in Madžarsko, ter je pravi raj za kolesarje. V kolikor ne boste imeli s sabo svojih koles, je možna tudi izposoja. V bližini se nahaja več term in odprto kopališče na prostem.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.