Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL CLARIS, Praga, Češka - 62 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL CLARIS, Praga, Češka - 62 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Claris je slikoviti praški hotel z odlično lokacijo v središču Prage. Hotel s 3* je bil zgrajen v 30-tih letih 20. stoletja in, zahvaljujoč dobri legi, ponuja kakovostno nastanitev za poslovne ljudi in za turiste, ki pridejo v Prago občudovati njene lepote!

Neprecenljiva lokacija v osrčju Prage vas vabi, da raziščete glavne znamenitosti mesta. Hotel je od Cerkve sv. Ludmila oddaljen le 150 m in 200 m od Riegerovy Sady parka, kjer lahko uživate v čudovitem pogledu na Prago. Hotel je ravno tako v neposredni bližini  Wenceslas trga in starega mestnega jedra, državne Opere in Narodnega muzeja. Približno 2,5 km od hotela se nahaja Narodno gledališče, 3,5 km od hotela pa praški Dvorec. 

Čeprav se hotel nahaja v središču Prage, lahko gosti uživajo v miru v eni od 24 dvoposteljnih sob. Udobne sobe razpolagajo s kopalnico, SAT TV-jem, direktno telefonsko linijo, sefom in Internetom. V ponudbi je vključen tudi zajtrk, medtem ko je hotelsko parkirišče dostopno gostom ob doplačilu. V okolici hotela se nahajajo številne kavarne in restavracije.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.