Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: Odpiranje čaker pri mojstrici Reikija in ThetaHealinga Editi Tomić

LJUBLJANA: Odpiranje čaker pri mojstrici Reikija in ThetaHealinga Editi Tomić

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odpiranje čaker pri mojstrici Reikija in ThetaHealinga Editi Tomić


Ne dovolite, da na vas vplivajo negativne stvari iz preteklosti. Odprite svoje čakre pod vodstvom priznane terapevtke in mojstrice Reikija, Kundalini Reikija in ThetaHealinga Edite Tomič, in stopite na pot osebnostne in duhovne rasti.

V vašem telesu se nahaja sedem čaker. Sedem čaker je pravzaprav sedem energijskih centrov – transformatorjev energije; našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno, vesoljno energijo – ‘KI oz. ‘ČI’ (CHI).

‘Ki’ se pretaka po telesu od spodaj navzgor; vsaka čakra predstavlja višjo stopnjo bivanja. Vsaka od sedmih čaker napaja pomembne organe v našem fizičnem telesu in je povezana z njej ustreznimi oz. povezujočimi organi, živčnimi spleti in žlezami. Slednji so s čakrami vidno povezani, saj ležijo na skoraj istih mestih v telesu.

Čakra je energijski organ za sprejemanje energije iz univerzalnega energijskega polja. Naloga čaker je sprejemanje, presnavljanje in usmerjanje energije v določeno telesno področje. Vsaka čakra nosi tudi specifično zavedanje. Kadar čakra ne deluje zdravo, je poškodovana, pretirano odprta ali stisnjena, se to kaže v motnjah v delovanju določenega predela telesa in v motnjah zavedanja.

Kadar čakre zaradi naših napačnih ravnanj, čustvovanj ali razmišljanj ne delujejo pravilno in usklajeno, se to na energijski ravni odraža z distonijami v avrični barvi, na fizični pa kot bolezen ali fizična bolečina – takrat se namreč zmanjša količina energije, potrebne za napajanje fizičnega telesa. Ker napaja vsaka čakra z energijo določeno žlezo oziroma področje fizičnega telesa, obstaja neposredna povezava med določenimi »napačnimi« življenjskimi pristopi in boleznimi, ki so njihova posledica. To torej pomeni, da je proces ozaveščanja, v katerem opuščamo stališča, prepričanja, dejanja, ki nas oddaljujejo od energijskega vira in jih nadomeščamo s tistimi, ki nas temu viru približujejo, duhovna in biološka potreba.

Glavnih čaker, gledano s sprednje strani, je sedem, in sicer pet na sprednji, pet na zadnji strani telesa, ena na vrhu glave in ena pod trtico. Imajo stožčasto obliko. Vrhovi se stikajo v centralnem energetskem toku, ki je vzdolž hrbtenice.

Sprednje čakre so povezane s čustvovanjem, zadnje z voljo, čakra na glavi pa z delovanjem razuma. Uravnoteženo delovanje vseh treh delov je pomembno za ohranjanje zdravja. Sistem čaker nam ponuja možnost, da v svojem življenju ustvarimo ravnovesje med umom, čustvi in voljo, tako da delovanje čaker med seboj sinhroniziramo.

Čakre:
1. MULADHARA korenska čakra, krepi življenjsko energijo, povezanost z zemljo in moč uveljavljanja.
2. SVADHISTHANA sakralna, spolna čakra, vzpodbuja kreativnost, erotiko, tek in prebavo.
3. MANIPURA solarni pleksus, sončni pletež, sprošča čustva, lajša depresije, uravnava egoizem
4. ANAHATA Srčna čakra, pospešuje ljubezen, sočutje, harmonijo in modrost.
5. VISHUDHA grlna čakra, aktivira in pospešuje komunikacijo, samoizražanje, neodvisnost.
6. AJNA tretje oko, ponazarja intuicijo, moč duha, je centrala duše.
7. SAHASRARA kronska čakra, stik z višjim jazom, krepi duhovno rast.

Odpiranje čaker poteka skupaj s svetovanjem, saj gre za osebno terapijo prilagojeno vam. Po dogovoru se lahko odpiranje čaker opravi osebno na naslovu Savska cesta 3a, v Ljubljani, preko telefona ali pa preko Skypea.

Začnite novo leto z odprtimi čakrami in pozitivnim pretokom energije skozi telo.

Izpostavljeno

  • Skozi odpiranje čaker vas vodi priznana strokovnjakinja Edita Tomič.
  • Odpiranje čaker je prilagojeno vam osebno.
  • Čakre so transformatorji energije in so neposredno povezane z telesnimi področji.
  • Nepravilno delovanje čaker se lahko kaže kot bolezen ali pa čustveno neravnovesje.
  • Izbirate lahko med opravljanjem storitve osebno, po telefonu ali pa preko Skypea.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.