Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Do čudovitih stopal s SPA pedikuro, Ljubljana, Slovenija - 17,90 EUR - Spa pedikura z lakiranjem, Kupon je unovčljiv do 31. 5. 2015

Do čudovitih stopal s SPA pedikuro, Ljubljana, Slovenija - 17,90 EUR - Spa pedikura z lakiranjem, Kupon je unovčljiv do 31. 5. 2015

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Urejena stopala in nohti na nogah so želje vsake ženske ali moškega, saj pokažejo urejenost in lepoto. Redno negovane noge so pogoj za lahkoten in živahen korak, saj vsakodnevne obremenitve, pretesna in nepravilna obutev ter prekomerna telesna teža sčasoma puščajo neprijetne posledice kot so utrujene in zatekle noge, kurja očesa, otiščanci, suha in trda koža in še bi lahko naštevali.

Naj bodo razlogi zgoljestetski ali če želite, da vam odstranijo kurje oko – otiščanec, poskrbimo za razpokano in otrdelo kožo na petah, vraščen noht…je Lepotni salon Emporias pravi naslov za Vas.

Zavedajose, da je čas, posvečen stopalom pomemben za dobro počutje.Na stopalih je namreč mnogo pomembnih živcev, ki stimulirajo delovanje celotnega telesa. Vzemite si čas in posvetililse Vam bodo po najboljših močeh.


Nudijotudi parafinsko kopel. Vašo kožo prijetno segreje injo navlaži. Toplotniefekt pri nanosu poveča cirkulacijo krvi, odpre pore, suho kožo revitalizira vnajkrajšem času in jo pripravi do tega, da vlago sprejme. Zelo sprostilentretma, ki je primeren tudi za revmatična obolenja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.