Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Profesionalno POLIRANJE celega AVTOMOBILA + kompletno NOTRANJE in ZUNANJE ČIŠČENJE + NANO NANOS v AC Zvezda v Ljubljani.

Profesionalno POLIRANJE celega AVTOMOBILA + kompletno NOTRANJE in ZUNANJE ČIŠČENJE + NANO NANOS v AC Zvezda v Ljubljani.

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Vaše vozilo je ena najdražjih stvari pri vas in nasploh v vašem življenju. Takoj za vašim domom. Vedno je izpostavljeno raznim dejavnikom, ki pa ga lahko in ga poškodujejo, če le ta ni pravilno zaščiten in negovan!
Poliranje avtomobilov je postopek, ki popravi poškodbe na avtomobilu, ki jih povzroča sonce, onesnaženje ozračja in predmeti, kot so kamenčki, vejice itd. in pa seveda pranje z nekvalitetnimi šamponi in brisanje z neustreznimi krpami. Rešitev za poškodovano vozilo je strokovno poliranje! Poliranja vozil danes ni več možno izvajati ročno.
Novodobne polirne paste so izjemno obstojne, vendar težje za obdelavo. Poliranje je potrebno prepustiti strokovnjakom, ki to opravijo s pomočjo ustreznih strojev.
Pranje vašega vozila pa po pomembnosti nič ne zaostaja!
Zunanje čiščenje zajema predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila ter voskanje. 
Notranje čiščenje zajema sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih ter čiščenje stekel s čistilom.
Nikar ne odlašajte in ne razmišljajte, odločite se za notranje in zunanje pranje ter poliranje avtomobila.
Zapeljite se torej v AVTOPRALNICO ZVEZDA, kjer vam bodo svetovali strokovnjaki za poliranje in z zadovoljstvom boste odpeljali vaš OPRAN in SPOLIRAN avto na turo po mestu. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.