Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ODDIH V LETOVIŠČU NA TENERIFIH, Tenerife, Španija - 249 EUR - 7x nočitev v apartmaju z opremljeno kuhinjo za 2 osebi v hotelskem kompleksu 3/4*, Brezplačna uporaba bazena

ODDIH V LETOVIŠČU NA TENERIFIH, Tenerife, Španija - 249 EUR - 7x nočitev v apartmaju z opremljeno kuhinjo za 2 osebi v hotelskem kompleksu 3/4*, Brezplačna uporaba bazena

97%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vasmika oddih na eni izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij, kjer bilahko pozabili na turoben vsakdanjik in se ves dan zabavali in sproščali brezvseh zadržkov? Potem se odpravite na vedno s soncem obsijane Tenerife, kispadajo med enega izmed sedmih Kanarskih otokov. 

Tenerifi so največji otok Kanarskega otočja. Nahajajo se na zahodni afriški obali, ki jo krasi izjemna klima, saj je poletje praktično 12 mesecev na leto. Otok ponuja lepe plaže, kristalno čisto in toplo morje ter vrsto enkratnih doživetij, kot npr. vodni in zabaviščni parki, ogled tretjega najvišjega vulkana na svetu El Teide, mesto Santa Cruz, ki je pod UNESCO-vo zaščito, in še mnogo drugih znamenitosti. Poleg ognjenika Teide vam Tenerifi ponujajo enkratno priložnost za ogled čudovitih in številnih naravnih znamenitosti, značilnih sanjskih plaž Los Cristianos, Costa Adeje in Las Americas, ter šarmantnega mesta Santa Cruz, ki je pod UNESCO zaščito. Hkrati ponuja možnost obiska znanega živalskega vrta Loro Park s predstavami z orkami in delfini ter vznemirljivega vodnega parka Siam Park. Ne zamudite te edinstvene priložnosti in privoščite sebi in svojim najdražjim neverjetne in nepozabne počitnice na enem izmed najlepših otokov na svetu. 

Opis hotelov v ponudbi:

1. Beverly Hills Silverpoint resort
Prekrasna vasica v andaluzijskem stilu, uprtav s soncem obsijano pobočje s pogledom na idilično mestece Los Cristianos. Dobrodošliv Los Cristianos in prijetno sproščeno okolje prekrasnega Beverly Hills Cluba.  Bivanjev tem priljubljenem letovišču vedno navduši naše goste, ki odidejo z novimispomini, ki trajajo vse življenje. Enkratni objekti, šarmantna arhitektura in izjemnoprofesionalno osebje ter sproščujoče vzdušje nudijo idealne pogoje za resničnočudovite počitnice. Apartmajiso prostorni, udobni in polno opremljeni. Standardni apartmaji sopopolnoma opremljeni in imajo satelitsko televizijo, bivalne prostore, kopalnicoin popolnoma opremljeno kuhinjo.

2. Fairways Club
Fairways je popolno družinsko letoviščena samotnem delu otoka, a je hkrati dobro povezano z glavnimi znamenitostmi inzanimivostmi na otoku. Varen turistični kompleks se nahaja na enkratni lokaciji medmorjem in gorami, zgrajen pa je v značilnem španskem stilu z velikim zunanjimbazenom in 4 bari in restavracijami, ki se nahajajo znotraj samega kompleksa. V Fairways Clubu Tenerife nudi studijske apartmaje povsem obAtlantskem oceanu na obrobju zelenega kompleksa Amarilla Golf na južni straniotoka, zelo blizu letališča in le 15 minut od živahnega mesta Los Cristianoster 500 m od morja. Do večjega kompleksa Golf del Sur je le 10 minut hoje, tam pa senahajajo številne dodatne trgovine, športni bari in restavracije, medkompleksoma pa se nahaja tudi marina, kjer si lahko privoščite izlete z ogledimorskega dna ali ribolovne izlete. Apartmaji imajo pogled naocean, gore, tropske vrtove ali bazen. Vsi apartmaji so opremljeni z enkratnoopremo, satelitsko televizijo in kuhinjo z vso potrebno opremo. Standardni apartmaji sopopolnoma opremljeni in imajo satelitsko televizijo, bivalne prostore, kopalnicoin popolnoma opremljeno kuhinjo. Vsi imajo terase, nekateri pa tudivrtove, ki so opremljeni z vrtnimi garniturami, ali področja, namenjenasončenju. V vseh sobah so stropni ventilatorji.

3. Club Marina
Club MarinaResort je lociran na sončnem južnem delu otoka Tenerife v kraju Costa delSilencio. Od južnega letališča je oddaljen 11 km v privilegirani mirni okolici,od koder imate odličen dostop do vseh večjih znamenitosti otoka. Nastanjeni boste vstilsko opremljenih apartmajih z velikim dnevnim prostorom, polno opremljenokuhinjo, ki vključuje tudi mikrovalovno pečico, stiskalec za sok, toaster,pomivalni in pralni stroj. V dnevni sobi najdete TV s satelitskim sprejemnikomin kavč, ki se uporablja tudi kot ležišče. Polno opremljena kopalnica vključujetudi sušilec za lase in obleke. Vsi apartmaji imajo balkone z mizo in stoli,prav tako pa tudi budilko, likalnik in likalno desko ter osnovne čistilnepripomočke.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.