Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v Rimu v Hotelu Arcadia***

2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v Rimu v Hotelu Arcadia***

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Arcadia*** je 20 minut oddaljen od rimskega zgodovinskega središča in samo nekaj minut od rimskih ruševin na Via Appia Antica ter enega od najbolj znanih nakupovalnih središč v mestu. Nedaleč od hotela je znameniti predel Castel Gandolfo s papeževo poletno rezidenco in čudovitim jezerom Albano (znanim kot jezero Castelgandolfo).

Vse hotelske sobe so prostorne, udobne in pred kratkim obnovljene. Zahvaljujoč opremljeni hotelski telovadnici, očarljivi terasi – solariju in udobnemu dnevnemu baru, je ta hotel najboljši kraj za bivanje med nepozabnim oddihom v Rimu.

V prostem času lahko raziščete mesto Rim. Fontana di Trevi, eden od simbolov večnega mesta, je baročna umetnina in vzbuja scenografski učinek, ki ga zagotavlja omejen prostor neposredne okolice v obliki gledališča. Osrednja niša upodablja Neptuna v slavnostni kočiji, ki jo poganjajo morski konji, medtem ko voda, preden se zbere v bazenu spodaj, teče čez skale. Legenda pravi, da če vržete kovanec v vodo in si kaj zaželite, se vam bo želja izpolnila in se boste zagotovo vrnili v Rim. Piazza di Spagna je eden najlepših trgov v Rimu, španske stopnice pa so ene najbolj znanih rimskih znamenitosti zaradi popularnosti kot stične točke ter zaradi lokacije v osrčju mestnega nakupovalnega predela. Z zgornje terase je prečudovit pogled na mesto.



Hotel Arcadia je oddaljen 20 minut od najbolj znanih nakupovalnih središč v mestu.Ogled znamenitih rimskih ruševin na Via Appia Antica.Vse hotelske sobe so prostorne in udobne.Možnost uporabe hotelske telovadnice, terase, solarija in dnevnega bara.Možna pozna odjava iz hotela (ob 14.00 uri).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.