Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

45% popusta - Vrhunski zrezek v Gostilni Špengl (oseb: 1) v vrednosti 24€, le za 13€

45% popusta - Vrhunski zrezek v Gostilni Špengl (oseb: 1) v vrednosti 24€, le za 13€

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Zrezek vrhunskega govejega mesa Angus (300g) s prilogo (krompir pečen v foliji z zeliščnim sirom)
Nakup kupona do 22. 2. 2015, unovčljivost kupona do 31. 5....


Gostilna Špengl je projekt chefa Marka Pavčnika, ki si je poleg svoje vrhunske restavracije Pavus na laškem gradu, želel odpreti še gostilno z enostavno dobro hrano. Vabljeni ste, da poizkusite vrhunski zrezek po znižani ceni in se sami prepričate v kakovost Gostilne Špengl!

Trajalo je kar nekaj časa in precej ogledov so opravili, nazadnje pa so se odločili, da je najprimernejša lokacija stara restavracija Merks, ki je včasih sodila med najboljše. "Prav izziv mi je dokazati sebi in drugim, da problem slabega poslovanja skoraj nikoli ni  v lokaciji , ampak v osebju, ki na lokaciji dela, " je dejal Marko. "Upam, da mi bo uspelo zbrati pravo ekipo, ki ji bom lahko zaupal, da deluje samostojne, brez moje stalne prisotnosti". Kuhajo enostavne jedi, s poudarkom na kvalitetnih surovinah in predvsem na pravilni pripravi. Prepričani so namreč, da že z manjšimi popravki in pozornostjo pri pripravi lahko ogromno pripomorejo, da je jed na koncu zares dobra.

Navodila za pot: 
Dostop iz avtoceste je najlažji preko izhoda Celje zahod, ob počivališču Lopata. Vožnjo nadaljujete v smeri Celje center, do edinega semaforiziranega križišča Medlog, tam prečkate križišče naravnost in nato vozite mimo vrtnarske šole, vaš cilj bo na desni strani ceste ob centru AMZS.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.