Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Depilacija celih nog in bikini linije, Ljubljana, Slovenija - 19,00 EUR - Depilacija celih nog in bikini linije, Gladka in mehka koža

Depilacija celih nog in bikini linije, Ljubljana, Slovenija - 19,00 EUR - Depilacija celih nog in bikini linije, Gladka in mehka koža

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Rešite se nadležnih dlačic! Voski so odlično sredstvo za odstranjevanje neželenih dlačic. Je neboleč postopek, ne poškoduje kože in odstrani tudi najkrajše in najmehkejše dlačice. Prav zato je najbolj primeren za brazilsko depilacijo ali depilacijo bikini predela in nog.

Sodoben kozmetični salon ponuja mirno in intimno okolje. Ustvarili smo široko paleto storitev za nego obraza in telesa, ki jih lahko uživate v intimnosti. Kozmetična nega je prilagojena željam in potrebam gostov, seveda pa nikoli ne pozabimo na najvažnejše, skrb za zdravje gosta in njegove kože!

Osebje, ki bo poskrbelo za vas je strokovno izšolano, skrbimo za redna dodatna specialistična izobraževanja in izpopolnjevanja.

Sledimo razvoju, ki ga kozmetična veda narekuje v današnjih dneh. Novosti obogatimo z našimi večletnimi izkušnjami in prilagajamo željam uporabnikov.

Uporabljamo izključno profesionalni rabi namenjene kozmetične preparate in vrhunsko negovalno kozmetiko za posebne vrste neg.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.