Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VIP wellness razvajanje za zaljubljene, Mozirje, Slovenija - 45,00 EUR - Zasebni najem VIP wellness prostora 2h (izbor dveh savn z romantičnim jacuzzijem), 30 minutna klasična masaža po osebi

VIP wellness razvajanje za zaljubljene, Mozirje, Slovenija - 45,00 EUR - Zasebni najem VIP wellness prostora 2h (izbor dveh savn z romantičnim jacuzzijem), 30 minutna klasična masaža po osebi

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Razvajanje v masažni kopeli ni samo v užitek, je tudi dobro za vaše zdravje. S pomočjo kopeli se boste lahko odklopili od vsakdanjih skrbi. Prav stres namreč našemu telesu povzroča hude negativne spremembe, kar lahko pripelje do nastanka mnogih kroničnih bolezni, kot so bolezni srca in diabetes. 

Kopel v jacuzziju odpravlja nespečnost, katera ruši hormonsko ravnovesje in pospešuje staranje. Topla in nežna vodna masaža vas bo doma zazibala v prijeten spanec. Z namakanjem v topli kopeli se vam bo dvignila telesna temperatura, zaradi česar se vam bodo razširile žile in s tem izboljšala prekrvavitev. Sklepi bodo bolj gibljivi, še posebej pa se topla kopel priporoča bolnikom z artritisom. 

Športniki uporabljajo kopel s hidroterapijo za okrevanje po poškodbah, saj toplota vode postopoma prehaja v telo in pomaga odpravljati mišične krče, okornost sklepov ter izboljša prožnost mehkega tkiva, kar pospeši celotno okrevanje. V vodi se zmanjša tudi teža telesa, zato je pritisk na sklepe in mišice mnogo manjši. Tako je uporaba masažne kopeli priporočljiva vsem, ki okrevate po poškodbah, ali imate težave s kroničnimi boleznimi sklepov.

Sodobni način življenja sooblikujejo občutek odgovornosti, nenehna organizacija in načrtovanje, naporni urniki, skrb za družino. Stres je naš še preveč vsakodnevni pojav. Zavedajo se, da vsak organizem potrebuje drugačen pristop. V wellness centru Skok vam nudijo pestro izbiro masaž za prenovo telesa in duha.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.