Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HAVAJSKA MASAŽA, ALI ANTICELULITNA ALI PROTIBOLEČINSKA SPECIALNA MASAŽA Z VENTUZAMI. VSE PO 60 MINUT: 60% popust na masažo po izbiri: Havajska Lomi Lomi, ali učnkovita anticelulitna masaža z ventuzami, ali protibolečinska z...

HAVAJSKA MASAŽA, ALI ANTICELULITNA ALI PROTIBOLEČINSKA SPECIALNA MASAŽA Z VENTUZAMI. VSE PO 60 MINUT: 60% popust na masažo po izbiri: Havajska Lomi Lomi, ali učnkovita anticelulitna masaža z ventuzami, ali protibolečinska z...

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


  • Ponudba zajema UČINKOVITO 60 minutno SPECIALNO MASAŽO po izbiri: Havajska Lomi Lomi masaža ali naj-učinkovitejša anticelulitna masaža z ventuzami ali neprekosljiva protibolečinska masaža z ventuzami
  • Ponudba je primerna za oba spola, vnovčenje kupona pa je vse do 14. marca

Ročna anticelulitna masaža z ventuzami deluje podobno kot vakuumska masaža, s tem da je bolj podobna klasični masaži in se izvaja na stegnih in zadnjici. Izboljša limfni obtok, funkcijo tkiv, zmanjša edeme in pospešuje izločanje znoja in loja iz žlez. Maser se s svojimi prsti osredotoča na najbolj težavne predele, kjer ročno razbija celulitne celice. Ročno anticelulitno masažo pogosto kombiniramo z vakumsko masažo z ventuzami. Ventuze so masažni pripomočki, ki so sestavljeni iz medicinskega silikona in se uporabljajo za oblikovanje telesa, zmanjševanje obsega in celulita.

LOMI LOMI HAVAJSKA masaža je zelo intenzivna masažna tehnika, ki prodira v globino mišičevja in sprošča zategnjenost, odpravlja vozle in zastalo mlečno kislino. Tehnika gnetenja in ritmično gibanje maserja izboljša vaše fizično stanje ter cirkulacijo krvi in limfnih vodov.

Protibolečinska Terapija z ventuzami je starodavna metoda, ki so jo koristila že ljudstva davno v preteklosti za lajšanje različnih težav. Gre za terapijo s podtlakom, ki ga ustvarimo s posebnimi kozarci, ki jih segrejemo in obrnjene polagamo na kožo. Vplivamo na »VITALNO V NAS«. Z ventuzno terapijo torej umaknemo zastojno tekočino oz. napeost ob hrbtenjači in naredimo »ceste« ob straneh hrbtenice pretočne. Tako omogočimo sistemu,da se rehabilitira sam.

V prijetnem ambientu, s pomirjajočo glasbo ter prijaznim osebjem poskušamo doseči dobro počutje. In ker je vsaka oseba unikat, je naš pristop individualen, da lahko izpolnimo vaše potrebe, zahteve in pričakovanja.
Našo ponudbo smo razširili in vanjo vnesli povsem novo raven prefinjenosti in udobja, hkrati pa smo vam predani in se trudimo, da je vsaka storitev navdih, ki ji vnesemo vrednost in kakovost.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.