Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Globinska nega las z lasno kozmetiko Biolage in striženje, Celje, Slovenija - 19,60 EUR - Globinska nega las z lasno kozmetiko Biolage podjetja Matrix, Striženje las

Globinska nega las z lasno kozmetiko Biolage in striženje, Celje, Slovenija - 19,60 EUR - Globinska nega las z lasno kozmetiko Biolage podjetja Matrix, Striženje las

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Omislite si novo pričesko, ki je odličen začetek za spremembe. In izbira pričesk je ogromna. Frizerju boste zagotovo olajšale delo, če boste vsaj delno nakazale smer, v katero se želite podati. Lahko jo popolnoma spremenite ali se odločite le za kakšen dodatek, ki bo vaš videz še popestril. Vsaka od vas lahko najde svoj navdih in oblikuje pričesko po najnovejših trendih, ki vas bo naredila ženstveno in privlačno. Vendar bo vaša pričeska popolna le, če bodo lasje zdravi in lepi, tako na videz kot na otip. Da bi to dosegli, jim poleg nove oblike privoščite še globinsko nego.

Pričakujejo vas v Frizerskem studiu Mateja, ki se nahaja v prvem nadstropju poslovnega centra v Novi vasi v Celju. Lastnica salona Mateja Jančič je frizerska mojstrica z 11-letnimi delovnimi izkušnjami. S svojim profesionalnim pristopom in znanjem poskrbi, da gosti vedno odidejo iz studia zadovoljni. Dodatno znanje pridobiva tudi z udeležbo na različnih seminarjih v  Italiji, Zagrebu in Londonu.

V studiu nudijo celovite frizerske storitve za vso družino. Žensko, moško in otroško striženje, svečane frizure, kreativno barvanje, izdelavo pramen, podaljševanje las, SHIATSU masažo ter nego las. Nudijo tudi svetovanje in nego v primeru različnih težav z lasmi, kot na primer proti prhljaju, izpadanju las. Pri svojem delu uporabljajo profesionalno kozmetiko  uveljavljenih proizvajalcev kot so PALCO, NICKY CHINI, FARMAGAN. Pri globinski negi las bodo uporabili linijo lasne kozmetike Biolage podjetja MATRIX, ki ima edinstven pristop k profesionalni negi ter vsebuje nežne a učinkovite formule za zdrave lase in lasišče. Celotna kolekcija odgovarja vsem tipom las.

Terapijo Biolage sestavlja edinstvena kombinacija zeliščnih izvlečkov, ki hranijo in obnavljajo lase ter jim vračajo naravno lepoto. V paleti proizvodov so zajeti tretmaji za različne tipe las: Hydrotherapie za vlaženje suhih las, Fortetherapie za poškodovane, kemijsko tretirane lase, Rejuvatherapie za pomlajevanje las, Colorcaretherapie za barvane lase, Delicate Colortherapie za občutljive, barvane lase, Volumatherapie za tanke lase brez življenja ter Sunsorials za lase, izpostavljene soncu, morski in klorirani vodi.

Zahvaljujoč uporabi najnovejših znanstvenih izsledkov v laboratorijih Lóreal, Biolage zagotavlja izredne rezultate. Dobite jo lahko izključno v profesionalnih frizerskih salonih. Proizvodi so narejeni v skladu z visokimi standardi kakovosti in uporabnosti ter mislijo na varovanje okolja. Biolage wellness storitev v salonu vključuje masažo las in lasišča in vam zagotavlja občutek zadovoljstva in sprostitve ter vrača lasem njihovo naravno lepoto.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.