Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL PLANINKA, Zgornje jezersko, Slovenija - 69 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Brezplačen wi-fi

HOTEL PLANINKA, Zgornje jezersko, Slovenija - 69 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Brezplačen wi-fi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Slogan Jezerskega – "Oaza miru" – enega najlepših krajev v alpskem svetu Karavank in Kamniško-Savinjskih Alp nam pove, da je v Sloveniji malo tako enkratnih počitniških krajev. Tu človek najde notranji mir, navdih in energijo za nadaljnje delo. Kraj z odlikami, kot jih ima Jezersko, je zaradi svoje lege izredno primeren tako za individualne goste kot tudi za skupine, seminarje, športnike ... Tisti, ki so tam že bili, se vedno radi vračajo.

Streljaj od mestnega vrveža – le 55 km od Ljubljane in 27 km od Kranja, ob slovensko-avstrijski meji, na nadmorski višini 906 m, leži eden najlepših krajev v svetu Karavank in Kamniško-Savinjskih Alp –klimatsko zdravilišče Jezersko.

Kraj je nekoliko odmaknjen od mestnega vrveža, zato ponuja ogromno možnosti za aktivni dopust v vseh letnih časih (planinarjenje, gorsko kolesarjenje, vožnja s čolni, tek na smučeh, turno smučanje, drsanje, sankanje). Tu lahko spoznate zanimivo alpsko arhitekturo, planšarsko tradicijo, znameniti kamnolom lehnjaka ter bogato alpsko klimo. Tudi prireditev na Jezerskem ni malo (prikazi starih plesov, ovčarski bal, freeride smučarski rally, tekma gorskih kolesarjev, smuk Jezerskih korenin ...).

Prisrčno vas vabijo, da se o tem prepričate tudi sami in jih obiščete v Hotelu Planinka, kjer se bodo potrudili, da vam za to odločitev ne bo žal.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.