Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MARIBOR: 50% popusta na 45 minut spa pedikure z ribicami Garra Rufa. Poskrbite za svoje noge ter si privoščite prav posebno pedikuro; Zdrava stopala

MARIBOR: 50% popusta na 45 minut spa pedikure z ribicami Garra Rufa. Poskrbite za svoje noge ter si privoščite prav posebno pedikuro; Zdrava stopala

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Spa pedikura z ribicami Garra Rufa

Zdrava stopala


Besedi zdrava stopala nam povesta veliko. Vsi jih na nek način potrebujemo. Nežna in mehka stopala so sama po sebi redkost in tudi urejeni nohti ne pridejo kar tako. Za lepa, zdrava in urejena stopala potrebujemo nekaj več kot negovanje s kremo.

Nudijo vam profesionalno oskrbo vaših stopal. Z vami se ukvarja strokovno usposobljeno osebje, pri delu pa dajo poudarek na razumevanju težav, ki jih imajo stranke. Te odpravljajo nežno z občutkom in vam svetujejo kako preventivno ukrepati v teh primerih. Z znanjem, občutkom, razvajanjem predvsem pa s strokovnimi nasveti vam pomagajo do zadovoljstva.

Ribice Garra rufa izvirajo iz pokrajine Kangal v Turčiji, kjer jih že stoletja uporabljajo v zdravstvene namene. Živijo v termalnih izvirih ognjeniških jezer v katerih je temperatura vode do 38°C.
Ribice Garra Rufa imajo na kožo zdravilen učinek, ker pri odstranjevanju odmrle kože izločajo encim DITRANOL, ki po terapiji ostane na koži.

Prednosti Spa pedikure z ribicami Garra rufa:
  • Povsem naravna oblika pilinga;
  • Koža je mehkejša in bolje obsorbira vlago;
  • Mikromasaža vspodbuja krvni obtok;
  • Sprostitev, občutek dobrega počutja in
  • Zmanjšuje prekomerno rast kože.

V kad v kateri so ribice potopite noge do sredine meč, roke pa do sredine podlakti. Ribice Garra rufa vam z nežnim sesanjem odstranijo odmrlo kožo. Postopek traja od 15-30 minut, ker je to optimalen čas za delovanje encima DITRANOL.

Po končani terapiji vam noge namažejo z vlažilo kremo.

Plačajte le 12,50 € namesto 25,00 € in si privoščite prav posebno pedikuro z ribicami Garra Rufa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.