Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Skok Mozirje: Wellness razvajanje za pare -52%

Skok Mozirje: Wellness razvajanje za pare -52%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popolno wellness razvajanje v zasebnem prostoru s savno in jacuzzijem. Uživajta in se razvajajta ob romantičnem soju sveč in kozarčku šampanjca, na izbiro pa vama je tudi manikura ali pedikura ter masaža ali nega obraza. Celoten...



Kaj ponudba vključuje?
2-urni zakup wellness prostora za par (finska, zeliščna, infra savna in jacuzzi) v soju sveč in kozarčku šampanjca,1x manikira ali pedikura 45 min,1x masaža ali nega obraza 60 min,wellness dobrodošlica.Izbirate med olji: antistres, oriental, anticelulitno olje ali limonina trava. ANTISTRES – primerno za sprostitveno masažo po napornem dnevu ali pred pomembnimi odločitvami, ORIENTAL – primerno za poživitveno masažo v zaspanih dneh ali pred raznimi aktivnostmi. ANTICELULITNA OLJA – idealno kot podporna in nadaljna nega telesa za anticelulitne tretmaje. LIMONINA TRAVA – primerno za razvajanje ob vsakem trenutku in doživljanju navdiha.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja 2.1. - 31.3.2015.Opis ponudbe
Presenetite svojega dragega ali drago z najboljšim paketom razvajanja za pare v Wellness Skok Mozirje, v objemu gozdov Zgornjesavinjske doline.
Paket wellness razvajanja nudi 2-urni zakup wellness prostora, kjer bosta imela na voljo finsko, zeliščno in infra rdečo savno ter jacuzzi. Savna s svojimi številnimi zdravilnimi lastnostmi pozitivno vpliva tako na telo kot na dušo in je poleg razvajanja, najboljša nega telesa. S pridihom romantične note, se ob soju sveč in kozarčku penine prepustita navihanemu žuborenju mehurčkov v jacuzziju.
Prepustita se strokovnemu osebju Wellness Skok Mozirja, ki bodo s 45 minutno pedikuro ali manikiro poskrbeli za lep izgled vaših dlani ali stopal. Izbirata pa lahko tudi med 60 minutno nego obraza ali odlično masažo, pri kateri vaju čaroben vonj aroma olj ponese visoko med oblake.
Aromaterapija je antistresna masaža z blagodejnim terapevtskim učinkom. Pri tej masaži so v uporabi zgolj naravna eterična olja, ki jih pridobivajo iz različnih delov rastlin, kot so cvetovi, semena, korenine,... Eterična olja blagodejno vplivajo na obnavljanje telesnih moči, poživijo misli in duha.
Izbirate lahko med naslednjimi aroma olji: ANTISTRES - Primerno za sprostitveno masažo po napornem dnevu ali pred pomembnimi odločitvami. ORIENTAL - Primerno za poživitveno masažo v zaspanih dneh ali pred raznimi aktivnostmi. ANTICELULITNA OLJA - Idealno kot podporna in nadaljna nega telesa za anticelulitne tretmaje. LIMONINA TRAVA - Primerno za razvajanje ob vsakem trenutku in doživljanju navdiha.
Plačajte le 10 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Wellness razvajanje za pare vas bo stalo le 55 €, namesto 115 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 10 €, preostalih 45 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 828 0 400, 041 450 450.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Cesta na Lepo njivo 17a, Mozirje.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja 2.1. - 31.3.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 45 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Wellness Skok Mozirje Kontaktni podatki: 03 828 0 400 ali 041 450 450 Lokacija ponudnika: Cesta na Lepo njivo 17a, Mozirje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.