Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

AEG Zapestni MERILNIK KRVNEGA TLAKA s kar 3-letno garancijo + poštnina je BREZPLAČNA

AEG Zapestni MERILNIK KRVNEGA TLAKA s kar 3-letno garancijo + poštnina je BREZPLAČNA

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >Izmerite krvni tlak kjerkoli in kadarkoli s priročnim zapestnim merilnikom krvnega tlaka, ki vam bo hitro in natančno posredoval informacije o vašem krvnem tlaku in srčnem utripu.
Z rednim merjenjem krvnega tlaka in srčnega utripa pravočasno odkrijemonepravilnosti delovanja srca in žilnega sistema ter tako preprečimo resnejša obolenja.
Merilnik ima vgrajeni funkciji meritve srčnega utripa ter detekcije pravilnosti delovanja srca, s katerima bosta lahko nadzorovali svoje zdravje. 
Delovanje merilnika temelji na oscilometričnem principu z "intellisense" algoritmom, ki zagotavlja varno in udobno uporabo in točno meritev tlaka, srčnega utripa ter detekcije nepravilnosti srčnega utripa. Naprava prikazuje tud uro in datum, nizko porabo in dolgo življenjsko dobo baterije, je izjemno preprosta za uporabo in ima ergonomsko obliko. Ima tudi samodejni izklop. Merilno območje tlaka je 60-260 mmHg, merilno območje utripa pa 40-199 utripov/min. Primeren je tudi za starejše osebe, ki imajo težave z vidom in mobilnostjo, sam ima velik LCD zaslon. Prejeli pa boste tudi 36-mesečno garancijo.
Merilnik je namenjen za enostavno, hitro in natančno merjenje krvnega tlaka na zapestju, zaradi česar je primeren za spremljanje krvnega tlaka tako doma, kot na poti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.