Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL DIVAN, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 75 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL DIVAN, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 75 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Elegantno urejenhotel Divan se nahaja v osrčju Baščaršije – stari del mesta, idealno lociranmed štirimi najpomembnejšimi kulturnimi objekti v Sarajevu: Katedralo, Sebiljo,Begovo džamijo in Staro pravoslavno cerkvijo!

Divan hotel ponuja gostom veliko udobje v skladu zevropskimi standardi. Ne glede na to, ali ste na oddihu ali na poslovni poti,hotel Divan vam bo omogočil, da spoznate pravi duh Sarajeva. Pogled skozi oknoje resnično kot prizor z razglednice starega dela mesta.Objekt obratuje od leta 2008, upravlja ga pa družina, ki žetretjo generacijo zapored nadaljuje družinsko tradicijo v hotelirstvu od leta1962. Zunanji videz hotela je sodobne arhitekture, ki se s tradicionalnimielementi popolnoma vklaplja v Baščaršijo.

Hotel Divan razpolaga s kapaciteto s 16 ležišči. V skladu zvašimi željami, vam lahko ponudijo nastanitev v enoposteljni, dvoposteljni,triposteljni (2 + pomožno ležišče), štiriposteljni (2 + pograd) inšestposteljni (3 pogradi) sobi. Vsaki sobi pripada kopalnica s tuš kabino, minibarom, TV-jem in internetom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.