Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL NAUTICA, Novigrad, Hrvaška - 139 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL NAUTICA, Novigrad, Hrvaška - 139 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Nautica se nahaja v Novigradu, na zahodni obali Istre na pol poti med Porečem in Umagom. Hotel je opremljen in urejen v navtičnem slogu, tako da vam nočitev v sobi pričara vzdušje prostorne, razkošne morske kabine stare jadrnice.

V hotelu Nautica je na voljo 38 razkošno opremljenih sob in 4 prostorni ter luksuzni apartmaji. Vse sobe in apartmaji so oblikovalsko opremljeni z velikim ležiščem, ki ima ob vzglavju krmilo, mini barom, TV in SAT TV, PAY TV, sefom, osebno klimatsko napravo in imajo kopalnico v vzorcu morskega mozaika. Vsaka soba ima  teraso in skoraj vse pogled na morje ... Sobe, prilagojene osebam s posebnimi potrebami, imajo površino 40 m2, medtem ko površina apartmajev znaša v povprečju 100 m2.

Po razburljivem dnevu na morju ali stresnem poslovnem tednu na kopnem je vaš mirni pristan – center Nautica, opojni vonj in šum morja ter terasa, s katere vstopajo zlati prameni zahajajočega sonca – vse, kar potrebujete, da odplujete v sproščujoč spanec. 

Osebje, ki je usposobljeno na najvišji ravni, se bo potrudilo, da izpolni vsako vašo željo in zahtevo.

Moderno opremljen wellness center nudi številne najsodobnejše tretmaje in proizvode. Rešite se stresa v savni in bazenu in začutite mir v sobi za sproščanje. Poleg whirlpoola boste popolno ugodje doživeli v aroma prhah.

Ekskluzivna restavracija Navigare s skoraj 300 sedeži bo navdušila vse goste marine, hotela in Novigrada, ki želijo poskusiti pristno istrsko in mediteransko hrano. Jedi boste oplemenitili z vrhunskimi vini, ki jih boste izbrali iz bogate vinske karte.

Lounge Bar Nautica je ustvarjen za preživljanje prijetnih popoldanskih uric ob številnih toplih in hladnih napitkih, prigrizkih in razkošnih sladicah. Večer pa preživite ob uživanju v bogati izbiri naših domiselnih, raznobarvnih in eksotičnih  koktajlov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.