Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILLA MOLINI, Cavalese, Italija - 193 EUR - 4x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Buteljka vina

VILLA MOLINI, Cavalese, Italija - 193 EUR - 4x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Buteljka vina

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Načrtujete timske počitnice z družino ali prijatelji?Preživite nepozaben oddih v enem najlepših krajev na svetu – v italijanskihDolomitih – v edinstvenem daru narave!Se strinjate, da je to popolna lokacija za idilične božične praznike z družino in ljubljenimi osebami?

Pet smučarskih centrov z več kot 110km popolnoma urejenih stez čaka na vas! Panorame, ki vas bodo pustile brezbesed, neskončna belina in s soncem obsijana okolica so sinonimi za Val diFiemme. Smučarsko središče je znano vsem ljubiteljem zimskih športov kot glavnosredišče nordijske discipline, teka na smučeh. Val di Fiemme je ravno tako rajza snowboarderje in freestylerje.

Megabon ponudba vključuje nastanitevv apartmajih Ville Molino, ki je od središča srednjeveškega mesteca Cavaleseoddaljena le 500 m. V administrativnem središču Val di Fiemme se nahajajoštevilne trgovine, restavracije, kavarne in klubi, pa tudi kino, gledališče,drsališče ter šarmantna srednjeveška cerkev. Apartmaji Ville Molino soopremljeni okusno, v kombinaciji gorskih naravnih materialov, kamna in lesa,zato bo vaše bivanje zares prijetna izkušnja. Dodatne ugodnosti v primerunakupa več 2-dnevnih smučarskih kart Fiemme Obereggen: brezplačno nočnosmučanje, brezplačen vstopna bazene Cavalese in Predatstso, brezplačen vstop nadrsališče na jezeru Tezero in stadion za drsanje v Cavalese, brezplačnesmučarska karta za enega starša v primeru celotnega plačila smučarske karte zaotroka do 8. leta starosti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.