Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

RAČE: Pilates, fitnes in TRX vadbe po neverjetni ceni

RAČE: Pilates, fitnes in TRX vadbe po neverjetni ceni

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pilates, fitnes in TRX vadbe po neverjetni ceni


Dosežite telo svojih sanj in preizkusite pilates, fitnes in TRX treninge!

S pilatesom boste okrepili vaše trebušne mišice, izboljšali vašo gibljivost, izboljšali vašo držo in oblikovali svoje telo. Vadba je primerna za vse, v nadaljevalni vadbi pa boste uporabljali tudi rekvizite kot sta pilates žoga in pilates Gymstick.

V fitnesu so vam na voljo trenažerji in kardio naprave, ob uporabi pa lahko za brezplačen nasvet prosite vedno prisotnega trenerja. Okrepili boste svoje mišice, izgubili odvečno telesno maso in povečali svojo moč.

Na TRX vadbah boste kot obremenitev uporabljali lastno telo. S premagovanjem sile gravitacije v vseh treh smereh gibanja zelo boste zelo učinkovito razvili moč in ravnotežje ob visoki stimulaciji živčno-mišičnega sistema. Pri vadbi na TRX-u se bo vaše težišče med vadbo spreminjalo, naš trup pa bo ves čas aktiven, zato je to tudi vadba za stabilizacijo trupa.

Skupinske vadbe v Športno rekreacijskem društvu Aerobic potekajo v majhnih skupinah, zato se vam bo lahko trener intenzivno posvetil in vadbo prilagodil celotni skupini.

Zima je idealen čas, da pridete v formo in se razgibate v sodobno opremljenih prostorih Športno rekreacijskega društva Aerobic.

Izpostavljeno
  • Bodite fit tudi čez zimo.
  • Okrepite svoje mišice.
  • Izgubite odvečno težo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.