Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

DOMŽALE: 74% popusta na 60 minut masaže celega telesa s 100% Aloe Vero, z vročimi ali hladnimi vulkanskimi kamni ali z vročimi školjkami, protibolečinska, aroma, antistresna, energijska...Možnost istočasne masaže za pare; Masažni...

DOMŽALE: 74% popusta na 60 minut masaže celega telesa s 100% Aloe Vero, z vročimi ali hladnimi vulkanskimi kamni ali z vročimi školjkami, protibolečinska, aroma, antistresna, energijska...Možnost istočasne masaže za pare; Masažni...

75%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Masaža celega telesa

Masažni salon Pikica na I

Nekomu, ki vam veliko pomeni, lahko podarite darilni bon za masažo celega telesa ali masažo hrbta. Neobičajno, prijetno in zdravo darilo, s katerim boste zagotovo zadeli v polno.

Klasična masaža

Klasična švedska sprostilna masaža Masaža telesa je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Masaža hrbta, telesa sprosti zakrčenost hkrati pospešuje prekrvavitev kože in mišic. Masaža čudovito blaži psihični, fizični in emocialni stres ter sprosti mišično napetost celega telesa.

Masaža z vročimi kamni
Masaža z vročimi kamni je dobro poznana po vsem svetu. Samo blagodejno učinkovanje vročih kamnov pa je poznano že tisoč let.
Vroče kamne vulkanskega izvora se polaga na izbrane točke telesa in se jih lahko uporablja tudi kot pripomoček pri izvajanju vseh vrst masaže. Njihova toplota prodira globoko v telo, kar pripomore k občutku popolne sprostitve, kar pozitivno vpliva na vaše počutje.
Topli kamni uravnavajo, poživljajo in vitalizirajo energetske centre hkrati pa izboljšuje cirkulacijo, mehča trda tkiva in napete mišice, s čimer se izboljša gibljivost sklepov.

Pri terapiji uporabljajo tople vulkanske kamne in hladne kamne. Masaža s kamni teži k uravnoteženju telesa, z dodajanjem in odvzemanjem toplote sprožimo reakcije v telesu, ki nam pomagajo k popolni harmoniji telesa. Terapijo začnemo izvajati s polaganjem kamnov ob hrbtenici, na energetska središča – čakre in nato z masažnimi tehnikami, ki se izključno izvajajo s kamni.

Vroče-hladne obloge iz vulkanskih kamnov telo ogrevajo in ohlajajo ter pripomorejo k telesni ubranosti in harmoničnemu delovanju. Masaža celega telesa odpira energijska središča in ustvarja telesno in duševno ravnovesje.

Masaža z vročimi kamni omogoča ogrevanje mišic, ki jih tako lažje sprostimo. Zato za blagodejni učinek masaže ne potrebujejo zelo intenzivnega dotika. S polaganjem kamnov na prave energijske točke telesa pa masaža z vročimi kamni dovoljuje intenzivnejše blagodejne učinke. Zaradi toplote kamnov in masaže, se iz vašega telesa lažje izločajo škodljive snovi in telesu omogočajo boljšo regeneracijo.

Masaža z vročimi školjkami

Školjke, ki se uporabljajo pri masaži se pobirajo ročno in so s posebnim postopkom obdelane za namen luksuzne masaže. Ob sami masaži prihaja toplota iz notranjosti školjke, kjer se s pomočjo kalcijevih ionov ustvarja naraven kemični proces, ki sprošča energijo.

Toplota v školjki se sprošča s pomočjo naravnega aktivatorja lave in morske vode, ki jih vstavimo v školjko. Masaža s školjkami je kombinacija sprostilnih tehnik glajenja, akupresurnih točk, gnetenja in dreniranja, katere bodo sprostile napetosti v mišicah s toplimi in gladkimi školjkami. Kot valovanje morja se spreminja ritem masaže in moč pritiskov. Med segrevanjem se v školjki sproščajo kalcijevi ioni, ki kožo učvrstijo in regenerirajo. Popolna sprostilna masaža z izjemnim učinkom za nego kože. Masaža s školjkami vam bo podarila gotovo izjemno, novo in nenavadno izkušnjo.

Plačajte le 16,90 € namesto 65,00 € in si privoščite sproščujočo masažo ali pa kupite 2 bona in si privoščite masažo v dvoje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.